knowing

jahapp.
har inte hant sa mkt nytt under dagen, :)
vi sag en film igar, knowing.
superbra var den! fram till slutet.
till folk som kanske vill se den, ni far skylla er sjavla om ni laser nu, for ja kommer skriva vad som hande i filmen.
den borjade bra, det var en skola. och sa skulle en skolklass rita bilder over hur dom trodde varlden skulle se ut 50 fram i tiden. sen skulle bilderna sankas ner i en kapsel under jorden for att oppnas 50 ar senare. en flicka skrev massa siffror pa sitt papper.
nar dom val oppnar denna kapseln 50 ar senare, far en pojke den bilden. han behaller den och funderar pa om den betyder nat. hans pappa hittar den och sager att han masta lamna tillbaka den. men pa natten borjar pappan fundera over ifall pappret med siffrorna kanske betyder nat, som pojken sa. han borjar fundera over vad. han borjar ta siffrorna och knappa pa google. och upptacker, att siffrorna star for datum over intraffade handelser dar massa personer dott, t.ex. world trade center handelsen. alla datum stammer. men det blir 3 datum over. pa saker som kommer handa.
pappan besoker platserna dar sakerna ska handa, och far vara med om en flygplanskrasch, och en tunnelbaneolycka.
den sista handelsen ar typ domedagen. solen kommer branna sonder hela jorden.
och hans son har varit forfoljd av nagra man. likasa dotterns dotter till tjejen som gjorde teckningen med alla siffror.
dom bestammer sig for att forsoka overleva solhandelsen, och ska aka till ett par grottor. men sa kommer pappan pa att det fattades siffor pa papperet over platsen det skulle ske. den har flickan som hade skrivit papperet hade inte hunnit skriva klart, sa hon hade gomt sig i en liten garderob typ i skolan och ristat in resten av siffrorna i dorren.
med hjalp av siffrorna forstar pappan att dom maste aka till lucindas ( flickan som skrev pappret ) gamla "hus". men da har redan lucindas dotter tagit med sig sin dotter, och pappans son for att aka till grottorna.
hon kommer till en mack, dar ringer sonen till pappan och berattar att dom ar pa en mack. sen kommer dottern till lucinda och tar over telefonen. dom har mannen som har forfoljt barnen satter sig i bilen och kor ivag. lucindas dotter tar en bil och kor efter, men kor mot rott och krockar med en lastbil, hon dor.
pappan aker ut till platsen, lucindas hus. och ser sin son och dottern till lucindas dotter. jaha, och helt plotsligt ar det ufon som har kommit for att hamta dottern och sonen for att dom har blivit utvalda att borja en ny varld nar jorden forsvinner. sa pappan bara later pojken ga, utan en enda tar. visst han vet ju att alla pa jorden ska do, men snalla nan, lite ledsen blir man val. ah, pojken och flickan aker med i rymdskeppet eller va det heter, pappan grinar. barnen slapps av pa en planet, och springer mot ett trad. tjenare eva och adam liksom. pappan och hans resterande familj dor eftersom solen utplanar hela jorden.
slutet med ufona och eva och adam forstorde hela filmen som faktiskt var riktigt bra anda tills alla dom dar konstiga handelserna!
nej ja kom inte ihag namnen pa dom som var med, pojken hette nog caleb eller nat sant, sa det fick bli lite roroigt, eftersom jag har lite daligt minne nar det galler sant.
meeeeen, iaf, imorn blir det river rafting! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0