Blä

Jani. Igår vart det jobb som vanligt, sen efter det åkte jag och pappa till farmor, som har gipsad hand :( , och käkade asgoa våfflor! Farmors våfflor är ju bäst, utan tvekan. Sen efter det mötte jag upp Sarah, och vi gick på teater. En julsaga :) Den var bra! Sen blev det hem och ha astråkigt hela kvällen. men ikväll blir det desto roligare! :D :D Party, jarå!
Och nu har ja glott igenom partylite katalogerna, den nya o den gamla. Tragiskt nog försvinner ju Vita snöbär, Vit tryffel, o lite annat. Ersätts ju iofs med t.ex. Honungsmelon som också är sjukt god. Men ja ska väl köpa på mig ett litet lager av Vita snöbär iaf! Sen så försvinner ju såklart den fina lilla snögubben ja inhandlade, och resen av julsakerna som ja fick i ett paket från partylite. Nödvändigt att dom slänger ut pengar på att ge mig ett paket med saker som snart försvinner. Men men, fram till Januari har man ju iaf på sig att handla ur gamla katalogen, sen i Januari börjar den nya gälla! ;)
Och i november månad kom jag upp i dom pengarna man skulle komma upp i, känns ju också gött :)
Och vad annars då?, aa, ja vet faktiskt inte. Blir lite trött.
JO! Tack thomas för att du är en ängel och köpte öl :)
Och tack snart till Bob som ska fixa i ordning min blogg så att den blir lite finare, men det får vi se när han har tid att göra :)
Nu ska jag faktiskt packa in lite julklappar! :)
PARTEEEEEEEEEEEEEEEEEY, jäs.

Flum

Aa, mycket flummig kväll med taggning hit och dit! Men kul var det iaf :) ANnars händer det inte alls mycket. Funderar över vad helgen har att erbjuda?
Och detta med partylite är ju riktigt krångligt. Imorn får ja ringa banken eftersom det tydligen inte går att betala med mitt kort på partylite sidan? Överallt annars funkar det, MEN JAJA. Krångla gärna lite mer. Tack?
Nu blire nog snart natta, götttt. Med en söt tissu. Man slipper ju sova själv iaf :) Mys med han i sängen! <3

Hos pappi <3

Nu sitter jag hos pappa efter en hel helg i deje :) Igår vart det mys hemma hos martin med kex och ost på kvällen. Och tydligen tycker även amanda om mögelost och så :) det var ju nytt! Tur att man lärt känna familjen Nilsson/Jungarå så att man vågar sig på att testa lite nya grejer! :) Och idag har jag även köpt lite julklappar, sen kläder till mig själv. I storlek 44-46! Haha. Vart på Kappahl, och så hade jag sett en tröja ja blev kär i där, men som ja inte köpte förra helgen eller när de var, när det var halva reapriset. Så idag när jag kom in i stan, så hade dom ju för det första inte rätt storlek kvar, och sen var det inte halva reapriset längre. MEN JAJA, jag köpte den ändå :) Plus en väst, och ett armband :) Får ta nån dag här och köpa resten av julklapparna bara så att det är klart nån gång! Skulle kännas jävligt skönt att va klar med alla julklappar i november, och slippa stressa med alla andra i december så att man bara kan ta det lugnt :) Men jag har ju iofs inte så överdrivet mycket kvar att köpa. Och va ledig sen där 2 veckor vid jul :) Man kan ju välja om man vill jobba nån dag också. Men nej tack! Nu ska ja att va lite ledig också, skönt det :)
Jaa, och annars tyckte jag att det var mys att leka med martin hela helgen, så ja drar mig nog dit ikväll igen. Det ska bli pussigt och mysigt. Men nu lägger ja mig i sängen o glor lite film medans pappa gör sig i ordning för att åka på fest! :)

Trötter

Jora, så inni. Vart i Deje i helgen också. Haft första riktiga partylite visningen :) Gick väl bra antar ja, fast man glömde nåt! ;) Sen sov man kvar till måndag morgon. Somnade väl, ja vem vet? Nån gån efter 1 var det iaf. Vakna till nån gång där också, och sen klockan på 6, hujedamejen vad kul! Bilen hem till skoghall, IMMA på rutorna jatack! Lämnar bilen där, tar bussen in till stan. Bussen som för övrigt suger nu för tiden, iaf den ena som plötsligt ser ut som en äcklig stadsbuss och inte alls har några platser till alla. OCH HÅRDA SÄTEN! Jobba, började halv 9 för att sälja till resan, som jag inte ens behöver sälja till längre. Och kom hem nu. Halv 9 - 9 idag då :) Bara för att få va ledig på fredag! Så imorn blir de en lika lång dag, minus en halvtimme på möran då! Men imorn får ja se till att ha med mig mat också. För idag blidde de ju bara en subwaysmörgås, och den höll inte magen mätt hele dan :)
NU blir de att göra i ordning allt med djur för kvällen, och rum o så. Sen smörgås med ägg, SEN SOVA! Och det ska bli förbannat jävla gött att kura ihop sig i sängen med katten o sova, åh jag längtar! Så nu ska ja ta tag i grejerna, så att ja kan få sova! GODNATT!

Hemsk dröm!

Men fyfan säger jag bara! När ja vakna imorse var jag förbannat glad över att se min katt! Usch. Drömmen börjar med att jag har gett tillbaka min kära katt till min granne/syster med man och barn för att vi inte kunde ha kvar han. Varför vet jag inte, antagligen av ingen anledning alls eftersom det var en korkad dröm, och dom flesta drömmar är korkade och dumma! Men iaf. Efter ett tag känner dom att dom inte orkar med katten längre, dom vill inte ha han. Ingen berättar detta för mig, utan ist planerar dom ihop med mamma o tommy hur dom ska bli av med katten. Och en dag när jag kommer hem efter att ha vart borta nån dag frågar jag: hur är det med dodan? Till svar får jag att han är död. Jag: VA!? Vad har hänt? Och det är nu det jävla idiotiska dyker upp för då svarar nån av dom, minns inte vem. Att: Nej men vi/dom tröttnade på honom så dom bestämde sig för att sluta ge honom mat så han skulle dö, för att dom tyckte att det var det bästa sättet. MEN FÖRFAN!? Usch, hemsk äcklig jävla idiotdröm! Riktigt glad att vakna upp o inse att det var en dum dröm bara. Ja herregud.
Idag har man haft roligt på jobbet iaf! Hej mitt namn är Mås tex.?
Eller, Hej mitt namn är..... Jag ringer från IcaKuriren. Känner du till Kattis&co?, eller det bästa menar jag! HAHAHA, 3 olika tidningar på mindre än 10 sek, men denna gången var det inte jag som glömde av mig så mkt! ;) Personen i telefon måste ju ha undrat va fan det var frågan om! Men det låter fan inte lika kul när man skriver ner det, men när man var där var det RIKTIGT kul!
Eller, Hej mitt namn är.... Jag ringer från Kattis&co.. Eller ja skoja bara, det bästa menar jag! MEN GUD, vilket roligt "skämt"! :D:D:D
Jobbigt o hålla koll på vart man ringer ifrån när man sitter med en hel bunt olika tidningar på en dag! ;)
Det brukar bli en lång paus mellan Hej mitt namn är och jag ringer från - till när man säger tidningens namn eftersom man måste tänka efter hela tiden vad det var man ringde från!
Annars tycker jag att våra nya fönster är superfina! Och även mitt gamla rum ser riktigt najs ut med dörrarna ut o så ;) Och nya garderobsdörrar får ja här i mitt nya rum. Eller, nya och nya, men mammas gamla, efter att dom bytte garderober :D Lite bättre än dom förra ja! :) Sen väntar ja bara på att få se slutresultatet här i huset :D
Och ikväll ska jag över till grannen som dödar katter i sömnen och se film :) Borta med vinden blir det!
Och imorn blir det en liten Partylite visning för Sarah och Magnus också, sen bär det av till stan för en heldag med pappi! :) <3
Och på söndag är det ännu en partylitevisning, fast den imorn räknas ju inte egentligen. Hos Ingmarie på söndag :)
Mycket som händer i helgen!
Och btw, Grattis cp till körkortet!

Blogga liksom

Amen precis. Jobbe idag var väl inge att hurra för. Men aa. Och annars då. Jomen idag var ja över till sarah o magnus en sväng efter jobbe, o jävlar va ungen växer. O go ä ho å :)
Och det visa sig att ja inte bara har partylite på söndag utan även på lördag. Jag som hade planera in en heldag med pappi! :o Men vi får lösa det antingen med att ja åker in till pappa underförmiddagen o åker hem o har "visningen" på eftermidda, eller så tar man helt enkelt visningen på förmiddan så blire inte så möe flänging :)
Nu äre Andreas Grega ja lyssner på, Ta vad du vill, och ja, den är ju faktiskt härlig ;)
Och strax ska ja ta o göra mig lite goa smörgåsar som är så förbannat goa så ja, det finns ju inga ord. O, nu harom ju bytt ut fönstrena i hela huse å :) Fint fint, bara dörrera kvar då! Och mitt rum som just nu ser ganska förjävligt ut, som OCKSÅ, fått sig dörrar ut, så en öppning te poolen alltså :) Blev jättefint det ni!
Aha, sen vet ja faktiskt inte om de va så mkt mer. Men ikväll kl 9 är ja bänkad framför tv:n och greys! Ah, bäst bäst bäst är det. Jag älskar serien.
Sen tycker jag att snosen martin är den finaste som finns i hela världen, och tycker att det var görmys igår :) trots att spöken inte finns <3

MEN HEJDÅ

Fars dag

Då var det fars dag då, och om 30 min ungefär kommer fader och hämtar mig, så åker vi till farmor och farfar och käkar! :) MÅSTE ju se reprisen av Greys Anatomy idag också, eftersom Winnerbäck var i onsdags!
Det var rätt tråkigt att vakna upp själv imorse också, utan pojke. Tomt.
Kvällen igår var askul! Fram till lite innan 3 ungefär, och då sög den ist. Söt lägenhet hade dom fått :)
En pixxa hade nog inte sutte fel, men farmor mat sitter inte heller fel. Och man kan ju hoppas på kräftsoppan!
Men shit alltså, tiden rinner iväg nu va. Så hare fint gott folk. Jag är lite småseg idag ja.

LARS WINNERBÄCK!!!

Lasse var fantastiskt sjukt underbart jävla bra alltså! Jag är såååå kär i hans röst o texter! Nej det var så bra så ja vet inte ja. Han försökte hela tiden tysta ner publiken, jovisst, så är det jämt. Men nu var det fan nästan överdrivet, fast ändå inte! ;P Så till slut fick han bara börja på låten så att publiken tystna, för de spela ju ingen roll va han än sa :D Och längst fram stod vi å! Dock lite för långt åt höger, men det dög super!
Och sen efteråt prata ja o madde me snubben som spela fiol, försökte få han att hämta lasse. Ingen lycka där, och inte gick han med på att vi följde med in till lasse heller. Men men, vi fick ju prata med fiolsnubben iaf... Som faktiskt var väldigt osocial.
Anej, mycket bra och rolig kväll! Men ja skulle lätt velat va kvar ett tag till, o hört lite mer låtar :)
Och pappa har som vanligt vart taxi. Han kör jämt, dag som natt, min kära lilla pappa :) Älskar dig pappi!
Och ikväll sover jag här också, mysigt!
Så godnatt på er allihopa :)

svarttaxi

Jaha. Ny vecka. Helgen då. Jo, i fredags så var jag med mina kära vännor anna och kristoffer :) MYCKET trevligt måste jag säga. Det dracks och så, sen blev det in till stan, mötte martin och nicklas, och några töntar, men dom stack som tur va. Hem till Nicklas blev det, vet inte riktigt hur länge vi satt där? Men när jag fråga mamma i lördags lät det som att vi kom hem vid 4, typ. Ah, Martin åker till jobbet, jag och mamma skjutsar alltså. Utanför Legends står det massa folk, jarå. Vi stannar, pappa ringer, ja typ fattar ingenting, eftersom det helt plötsligt blev så mkt på gång, ska prata i telefon, av med bälte, ta sig ur en LITEN bil, säga hejdå, och försöka hålla sig borta från folk. Stänger bildörrn, fortfarande i telefon, krånglar med bälte. Dörrn rycks upp?
Dam: Kör ni till färjestad?
Mamma: Nej.
Kille: Ni får 200 spänn!
Mamma tveksam: Jaja, hoppa in då.
Dam: Hittar ni till Färjestad?
Jora, jag tror nog vi hittar va ;)
Så vi skjutsade dom, fick 200 spänn. Sen blev det hem till farmor på middag :) Där var pappa, Helena, Izabelle, Peter, Stefan, Farmor och Farfar :) Väldigt trevligt! Åt gjorde jag också kan ja lova. Fyfan, finns det nåt bättre än käk på bakfyllan? Nej tror inte de va. Dagen blev kväll och jag blir astrött. Dom tittar på tv, jag slumrar i soffan. Sov väl till o från en timme, sen titta ja att på tv med dom också :) Sen hem till mamma, hämta kläder, vidare hem till pappa. På kvällen får vi skjuts hem till Martin av pappa. Det brinner efter vägen. Nejda, det gjorde det ju inte egentligen, utan det var nåt pucko som har en lampa som lyser som ld på himlen, samtidigt som det ryker ur skorstenen. Söndag, hem till Martins farmor och farfar och äta mycket god ärtsoppa! Åh, jag älskar.
Mys helg med Martin, och sen barnvaktssittning och alkohol. Hinner med mycket på helgerna ju. Men dom går så jäkla fort bara! Och ikcäll har ja greja partylite, fått ut kartongerna o shit från rummet. Och nu sitter man nyduschad framför datan, snart blire nog sängen och tv :)


btw: enigma - return to innocence

RSS 2.0