Asyl

Hahahaha, söta mamma går runt och är neger. Det tycker dom tydligen är väldigt roligt på hennes jobb. Hennes arbetskamrater frågar henne om hon har sökt asyl i Sverige. :)
Det kanske hon borde göra! ;)

Idag har jag vart i cp-skolan bland några bra människor och några idioter, som vanligt alltså.
Hahaha, och det finns att några idioter inne i skolan också, inte bara ute på trä.
Samtal mellan bibblantanten och en skön snubbe.
" Är det fusk om man får hjälp att plugga till ett prov? "
HAHAHAHAHA, jag avlider. Doris också. Han är att härlig han.
" Nej! "
" Min kompis sa det " 
" Då tror jag din kompis skojar med dig.... "

Det var lätt dagens. Nej veckans tror jag. Eller månadens kanske.

Nu är Lunisen här. Hon är söt när hon kryper runt på golvet, och hon kan ställa sig upp nu! :D


Imorgon ska jag till Nöjes med Martin, Magnus och nån klasskompis till Martin. Men först festa hemma hos Martin, vattenpipa blir. :)
Det blir nice de. Men syster är envis och ska inte komma med, fast hon tycker att det vore kul! ;s Ho ä att knepig ho! Men jag älskar henne ändå! :)

Borde plugga, men ja? Sen när orkar man göra saker som man borde?


Ha det fint ongjävlar, och sup inte för mkt!

Thailand

Fick sms av mor vid 9.40 i morse där hon skrev att dom skulle vara hemma om ca 1 timme, för dom har varit i Thailand. Dags att diska och göra i ordning lite så att det skulle vara fint när dom kom hem, så första lektionen fick skippas idag.
Sen kommer bilen upp på uppfarten, och ur går det en mulatt och en neger. Det visar sig att mulatten är Tommy och negern är mamma. Så då var dom alltså hemma! :)
Dom har varit väldigt saknade, men ändå har tiden flygit iväg! Känns inte som några 16 dagar inte.
Mamma drar ner och handlar lite, för kylskåpet är nästan tomt efter att jag var vart här hemma själv. Och Tommy måste åka iväg till jobbet! :o Hur sjukt är inte det första dagen man kommer hem efter semester? Inte att få vara hemma och vila upp sig efter 10.5 timmar i flygplan och ca 4 timmar i bil. ;s Nej, då ringer dom som galningar och ska ha han till jobbet.
Så han är iväg och jobbar. Mamma, jag Sarah och Luna sitter och kollar igenom lite vad dom har köpt.
Massa fina klänningar, saronger, skor, väskor, kläder och sånt! :)
Jag fick mig lite jag med, väskor, saronger, klänningar, morgonrock, och sånt! Jättefint, tack så mycket, jag älskar er! :)
Så nu har jag mina två änglar här hemma igen, fast jag har ju inte varit så ensam ändå! :)


Gårdagen;
Jag var med hem till Martin, fast först hem till hans farmor&farfar. Där fick vi mat, ärtsoppa. och godare ärtsoppa har jag inte ätit i hela mitt liv! Jag som älskar ärtsoppa älskar det ännu mer nu! :)
Sen hem till hans mor, där firades hans syster som fyllde år för ett tag sen. Sen blev det hem till mig och se på  Yes man. Texten dampade, men det gick bra ändå, och filmen var toppen! :)


Lördagen;
Det hände inte alls mkt, förutom att jag jobbade och nästan var på me&i party. Men jobbet sög riktigt mkt, eftersom jag kom på mitt i natten, att fan jag jobbar imorn. Det var inte alls roligt. Sen var det massa folk just den dagen, bara för att jag inte orkade. Vidare hem till Sarah där jag redan hade missat me&i partyt. Men men, dagen funkade ändå. :)


Fredagen;
Hanna, Malin & Isabel kom och sjöng singstar. Först åt vi mat, pommes, sås och fläskfilé. Sen sjöng vi. Vi hade Martin med oss, men han är en fegis så han vågade inte sjunga! :)
Sen skulle brudarna in till Score, men jag stannade hemma för jag fick Cindy, Linus, Malin och Tobias på besök då! Vattenpipa blev, och massa gh. Linus nördade massor. :) Och han drack! :O :)


RSS 2.0