men sotsur sas! haha

ojoj. ja idag var vi pa biblioteket och sa, inge vidare vader idag heller sa.
dom fick lana en film ocksa, alvin och ganget :)
jaja, sen iaf kom nina och thomas hem, och thomas skulle ivag pa fotbolsstraning, sa vi andra bestamde oss for att aka och ata.
vi kommer till red robins och jag tittar pa menyn. fanns en hamburgare, kyckling, med typ sotsur sas. fast ja ville inte ha burgare. sa jag hitta en pastaratt med friterad kyckling. sa jag tankte att vi kunde fraga om man kunde ta sasen fran hamburgaren till pastan och kycklingen.
servitrisen: det ar en valdigt sot sas sa att du vet. men jag sa att jag ville ha.
sen kommer det ut en kille, forst tankte jag att det var kocken, men han hade inga kockklader pa sig, sa vi antog att det var managern eller nat. han kommer ut for att forsakra sig om att han har forstatt ratt och att det ar den sasen jag verkligen vill ha. jag fattar ingenting, liksom ja jag vill ha den sasen. sen kommer han med maten, sa sager han: ar du saker pa nu att det ar det har du vill ha?
hahaha, men ja jag har sagt det 3 ganger nu liksom :DD
jag smakade pa det, och det smakade bra sa jag fattar inte vad dom tjaffsa om haha :DD
jag bestaller tydligen konstiga saker :)
jani, sa ar det :)
imorn ska vi pa bio, inte den har gratisbion, men :)
saknar lunababus! hon fyller 1 snart, och moster ar dum och ar inte hemma ju :o

men men, ja ska hitta fina presenter till gullungen :)

hejjjjhejjjjjjjjjjjjjj!


energiknippen!

det spelar ingen roll vad man gor med dom har ungarna sa har dom precis lika mycket energi kvar anda! :s
vi var pa bio forut, hotel for dogs, mycket sot film :)
sen gick vi till good times och kopte glass. tillbaka till bilen och sen hem.
noah fick sova en stund, sen akte vi till lekparken.
vi kom hem, spelade lite wii.
sen ut och cykla, kasta lite boll och sa, och nu springer dom runt som galningar i huset och skriker och har sig. man undrar vart fan dom far enegrin ifran och ifall dom ibland kunde ge lite till mig i stallet?
annars har jag kort massa bil idag, till biografen fram och tillbaka. sen till lekparken fram och tillbaka :D
och nar vi har atit, TACOS!, sa ska jag ta bilen HELT sjalv och aka och handla at nina och thomas :)
sen finns det nog inte sa mycket mer att beratta.
jag vill aka den dar grejen pa elitch gardens igen! den var sa javla harlig! men ja kan fortfarande inte sluta tanka pa att ja drog fel grej :s
halla liksom. men ja kanske borde stamma dom, for han sa fan inte va ja skulle dra i. bara den oranga grejen pa sidan eller nat. aja :)
sen kommer ja ju knappt hinna traffa hannah nar ja kommer hem, for hon drar ju till england och jobbar i 3 manader, typ bara en vecka efter ja kommer hem eller nat.
och for ovrigt saknar jag att tissun tar upp all plats i sangen, och jag saknar faktiskt hans ibland lite sura humor. och alla hans spratt. tissumissimu :) sotast

anej, hejda pa er.

elitch gardens

sa, idag har jag, ellen och alexandra vart pa elitch gardens, nojesparken! och fyfan vad kul det var! vi sa det, att ska jag till liseberg efter att ja vart har liksom? fast anda, sa javla overdrivet stort var det inte. det var nog i lisebergs storlek. men det kandes nastan mindre ibland, nastan som att det var lite daligt med karuseller.
men 2 st av dom roliga karusellerna var liksom stangda.
vi har i alla fall haft skitkul!
trots att jag forsokte doda dom sa tror jag dom hade kul :)
haha,
jo men. vi akte den som ar nere pa bilden, kommer inte ihag vad den hette. men pyttelite bungyjump liknande, fast anda inte liksom. man far pa sig en sele, sa hissas man upp i luften, HOGT :DD
sen slapper man sa man stortar rakt ner.
men iaf, fran borjan.
for det forsta finns det inte selar nog till oss. vi star och vantar pa dom sma selarna, sa alexandra och ellen far pa sig en varsin, men min kommer aldrig. men sen nar dom innan akt klart, sa far vi ga och mota upp dom, sa far jag pa mig selen liksom pa plattformen dar ute, aa svart att forklara men.
sen sa star vi pa plattformen, selen sitter fast i linorna, och helt plotsligt aker plattformen ner sa man liksom slang framat eftersom linorna ar kvar i samma hojd, askul :DD
sen iaf borjar vi dras uppat, men stannar efter typ halvvags, kunde inte riktigt se vad som var halvvags men. vi fattar ingenting, for vi sitter dar i typ 30 sek eller nat, och killen dar nere trycker och trycker pa knappen. men iaf sa till slt fortsatter vi dras uppat. nar vi ar anda hogst upp ska ja dra loss en sak som gor att vi slapps. ja letar och letar, hittar inget, men till slut far jag iaf tag pa nanting, gult fast dom sagt orange, och drar.
och ASKUL var det! :DD fyfan vilken kansla att bara slappas sadar rakt ner mot marken :DD
basta grejen pa hela stallet, det var sa javla underbart :DD harligt som bara attan, och man ville gora det igen men, det kosta liksom 16 dollar.
synd bara, jag fragade ifall ja kunde fa ta med mig kameran upp och filma, men det fick man ju sjalvklart inte :/
men iaf, vi kommer ner till marken till slut. och killarna kommer fram och ska hjalpa oss ner, och fragade va fan jag holl pa med dar uppe liksom. ja bara vada? och dom, nej men du holl pa med nat bakom dig liksom. och jag bara, men jag drog ju ut den dar saken som skulle lossa oss? dom skrattar at oss och sager att den dar ska du ju forfan inte dra loss! du ska dra i den i sidan, inte den dar saken!! da har jag dragit loss nagot helt annat :o
han bara, ja det var ju tur att ni kom ner levande i alla fall,
men vada, hade vi stortat mot marken utan nat som tog emot oss sa hade vi ju i alla fall fatt upplevelsen, ja menar, det ar ju darfor man aker den, for fallet, vem sa nat om att fangas upp liksom!? :DD
nej, och efter det gick jag och tankte pa det hela dagen, liksom. dra garna ut helt fel sak sa att vad som helst kunde ha hant? :o men vi klarade oss ju i alla fall. tur var val det :) men skrall verkligen att det ar jag som gor nat sant?!
men ha sa faktiskt inte vart saken var som ja skulle dra i,
han sa bara att nar ni kommer upp dit kommer vi rakna ner, och da drar du i den oranga grejen, sa ja venne vad, men ja tankte val bara att dom tyckte att gult var orange och drog det jag fick tag i :DD
hahahahaha, sa javla typiskt mig :/
haha, vad ska man saga.

ja men sen akte vi massa saker, half pipe bade i vattenlandet och vid karusellerna, nan loop man akte framat forst, den baklanges, nedslappet ( sa mycket battre an lisebergs! ) , en asgammal tra berg-och-dal bana, som skakade sa mycket att man faktiskt fick annu ondare i huvudet an man redan hade. och traet sag ut som att det borjade ruttna lite nastan, sa man undrar hur lange dom kan ha igang den.
men forsta vi akte, var inte sa rolig, den bara skakade liksom sa man fick bara ont i huvet :s
sa nagra nitlotter var det att, som en annan karusell, snurrade runt pa sned, och samtidigt lite upp-och-ner, VARDELOS! hemskt, man fick bara ont i huvet och blev lite snurrig sa att det inte ens var kul, och sakta gick den, och usch nej, vardelos. jag och alexandra satt och skratta at hur dalig den var!
och matstallena dar inne var totalt vardelosa! subway hade inte chicken ens? halla? och inte rostbiff.
sa jag och alexandra delade pa friterad kyckling, och pommes. ingen sotsur sas, och pommesen var SUPERACKLIGA! jag hatar nar jag far ackliga pommes, hur kan ens folk forstora nat sa gott? ge mig donkan liksom!
och sen nar vi ska ata igen, kommer det tydligen fram en kille och snackar med ellen och alexandra som star langst bort i en ko, medans jag star i andra anden och kollar menyn pa nat annat. sen gar jag tillbaka till dom, och sa ska vi hitta nanstans att sitta. och da sager den har killen, ni kan sitta har. ja bara, nej det ar lugnt.
sa gick vi och satte oss nan annan stans. och efter ett tag kommer han dit! assa, aldrig fatta vinken liksom att ingen av oss ville prata med han? nej men sa stracker han fram handen och halsar pa mig, och ja hinner inte ens tanka efter utan ar trevlig och skakar hand med han och sager amanda liksom. sen ser jag att han har massa sar pa handen, och nej usch fyfan! sen ska han halsa pa ellen och alexandra ocksa, och dom bara vi har redan halsat duvet. helt borta var han. sa han satt dar och pratade, och man kan ju fundera va fan han gick pa som inte ens kom ihag deras namn efter 10 min? och han presentera sig sjalv igen liksom. nar vi val gick darifran, var det direkt till toaletterna for att tvatta handerna, for fyfan vad ackligt.
usch!
och haha! vi bestamde oss for att kopa ol forut,
sa ellen koper med ditt fejk leg, sa ger hon en till alexandra, och ska kopa en till pa ett annat stalle for att inte kopa alla pa ett. sa gar jag och alexandra i forvag, och nar ellen kommer tillbaka har hon fatt ett sant dar band pa sig som visar att hon far dricka ol. och da hade tanten sagt till att ellen skulle saga till sin kompis att ocksa komma och skaffa ett sant dar band sa att dom inte skulle ta olen ifran henne!
men eftersom vi inte hade nagra fejkleg var det bara att svepa olen sa att ingen skulle ta den :) :D haha

jaa, va ska man saga mer? jag fick lana barnens hostmedicin idag, haha och det hjalper fan battre pa mig an dom! :DD
jag ar annu mer barn an dom :/

oj, sakert glomt nat som vanligt, men isafall far ni val veta det nan annan dag! :)
har nedanfor kommer i alla fall bilder pa den dar bungyjump liknande saken, tror den hette nat med fear, eller error eller nat.
harrrrrrrrrre!


                 

g-force

nu har vi kommit hem fran bion, som var supersot och superrolig! :DD
ett marsvin var nastan lite likt maja :DD
ja, filmen var toppen, och 3D var kul :)
och imorn ska jag+ellen, + en till till elitch gardens, nojesparken :DD
ska bli kul!
annars idag har jag typ sovit. nina kom och vackte mig, kanske vid 12 eller nat? for dom skulle till doktorn, sa jag gick upp at pannkaka, la mig i soffan, titta lite tv. satte pa en musikkanal och la mig och vila, somna nog inte tror ja. nina och dom kom hem och vi akte ivag. vi at sen akte vi till bion.
hors imorn :)



poop in his hand, poop in his hand!

get your butt out of my face!, get your face out of my butt!

tissun <3

ar sjukt orolig over min tissun. han ar ingen ungdom langre, aven om han far for sig det da och da med sina sladdar genom korridorerna, och sina bustricks. men sanningen ar den att han ar en gammal katt. och mamma har lamnat honom hemma i 2 manader... min lilla tissun.
aven fast han ar pigg, sa oroar jag mig. maja var ju ocksa pigg.
tootsan ar ju sa sur och grinig jamt, men hon klarar dig, :DD hon kan att den odlan.
tissumys, varldens basta, goaste och finaste katt :)
han ska fa en sa stor javla puss mitt pa mun nar ja kommer hem, det kan ja lova!
och herregud, det hoppa nyss ner ett kryp pa mig, panik!, men det var ingen spindel, puh. spindlar i huvet hela tiden, hela hela hela tiden. varvat med tissun da :)
jag alskar min tissun <3




tootsan ar sjukt fin :)



ABBA!

ja, det var meningen att detta inlagg skulle borjad med att saga att jag haft en superkvall, vet inte nar jag hade sa kul sist! jag har ju kul varje dag, men detta var fan fantastiskt.
men i stallet far jag borja med att beratta en hemsk grej! det ar sa hemskt sa ni kan fan inte ana. jag ska fanimig grina alltsa, sa javla hemskt ar det.
jo, vi kommer hem efter den fantastiska kvallen, jag ska ner i kallaren for att greja. och tro pa fan sager jag bara!
en orm, mordare, flodhast, va fan som helst! men INTE en spindel! snalla forfan herregud, sjalvklart sitter det en spindel pa vaggen. SJALVKLART! nejnejnejnejnej, jag vill inte. jag vill verkligen inte. det var den storsta spindeln i varldshistorien ocksa! storsta i universum! nej okej, kanske inte storst i hela universum, men ja den var asstor! usch, ja vill inte.
jag tar mig i alla fall forbi till slut, och efter lite om och men ifall jag verkligen ska ga forbi. tank om den hoppar pa mig forfan!? sen ska ja ju upp igen, och ga forbi den forbannade spindeln en javla gang till! jomen, ja tar mig forbi, och upp pa overvaningen dar ja berattar for nina. sen gor ja mig i ordning, for att sen ga ner for att doda spindelhelvetet. jag ber fan nastan till gud som inte ens finns att spindeln inte ska ha gatt ivag. och detta bevisar ju an en gang att han inte finns, for jo sjalvklart har acklet flyttat pa sig.  vart da? inte fan kunde val ja veta. panik och varldens angest. sa jag ska alltsa smyga dar och leta efter spindelskiten. jag kan lova, att ja har nog aldrig gatt sa sakta, och tittat varje liten millimeter av nanting forut. och trappor liksom! han kunde ju gomma sig vart som helst i hornen och allt! livradd, usch :'(
men jag hittan den idioten till slut, men da kommer den jobbigaste delen. att forsoka doda den. jag satt och vela och bara glodde pa fanskapet i typ 3 min innan forsta forsoket. jag mitt pucko blir sa radd nar jag slar till den med papperet att ja slapper papperet och spindeln smiter. jaha. jag testar lite metoder att blasa pa den och sla i trappen for att den ska flytta sig till ett battre stalle, den satt i en javla 90 graders vinkel mellan trappsteget, och ja, det andra trappsteget. sen tar det var ca 5 min innan jag blir modig nog att forsoka igen. jag slar till den hart som fan, och drar mot golvet sa att den liksom, klams och smetas ihjal. antligen dod! lattad. spindeln ar dod. men sakerligen har den val nat ackligt javla bo med 100 ackliga ungar. jag tror fan ja sover med ljuset tant i natt, ifall ja ens sover.
och varfor ska verkligen allting litet och svart se ut som spindlar nu?
varfor finns ackelpackelvidriga spindlar overhuvudtaget? bla, och usch. jag hatar er ackliga spindelackel!


men i alla fall sa var kvallen, innan spindelhandelsen, helt forbannat fantastisk! :DD
vi var pa red rocks och lyssnade pa abba latar :)
"Benny" var hur bra som helst! han levde sig verkligen in i det :)
folk sjong, och folk dansa i publiken, underbart! vi hade ju rockmormor snett ner till vanster ocksa, fan va fran hon var! har filmat na lite som antagligen hamnar pa facebook! :)
vill tacka nina for denna underbara kvallen! helt otroligt :)
och nina ar olaglig och koper alkohol! :o plastflaska och skruvkork, joman tackar :) for kopa en san i sverige och jamfora sen :)
nej men underbart var det! och utsikten fran red rocks pa kvallen, jag sager bara det, otrolig. synd att det inte blev na bra pa kort eller film, sa ni kommer inte att fa se riktigt hur det verkligen sag ut, men jag forsokte i alla fall filma och ta kort sa att ni far en liten aning :)
nej men, mycket bra kvall maste jag saga! otrolig.



ja vi far val se om vi hors na mer, antagligen kommer jag bli uppaten av spindlar i natt. :/
godnatt

bilkorning!

jora! idag har jag kort massa bil i usa, utan amerikanskt korkort! :)
STOR bil dessutom, ford explorer, som ar bra mycket storre an mammas (min???) alskade daewoo. jag som tyckte linus lilla volvo var stor att kora! shit alltsa, men det gick iaf bra, ingen krock eller sa :)
och imorn tar jag antagligen bilen sjalv till den stora poolen med barnen :)
jaa och annat som hant idag var att nina stannade hemma, for hon har fatt nan infektion i orat, sa det ligger vatska dar inne och stor balansen sa hon blir yr och sant :/
sa hon korde oss till bion forut. va hette filmen, the tale of despardeux, typ tror ja.
och jag vart sa trott, sa efter halva filmen, eller ja, lite mer, sa stanger jag ogona, och sitter sa under tiden, varvar mellan att titta pyttelite, och halvslumra. men det jag sag av filmen var bra :)
sen gick vi till subway och at. och killen bakom disken, fragar vart vi kommer ifran eftersom ja pratar svenska med barna. sa jag svarar sweden, och sa sager han att: du har vart har forut va, jag kommer ihag dig. jag bara jo. han: ja med din familj va? jag svarar ja. sa sager han din pappa och bror, och ja hinner inte ens tanka efter va han sa och svarar ja. da menar han ole, thomas pappa och peter, thomas styvbror. men jag sket i att forklara hur det lag till och lat han tro att det var sa.
haha, kul att folk ens kanner igen en? :DD
ungarna fick leka lite i fontanerna, sen trottna dom och ville hem. val hemma byter vi klader och cyklar till lekparken. efter lekparken blev det poolen en svang, och fan sa svalkande! snuskigt varmt har i denver ska jag saga. jag langtar nog tillbaka till kylan i san fransisco. dar gick man ju och fros mitt pa blanka dan! :DD
och nar vi bestallde mat forut sa fragade dom ifall vi vart dar forut, jag och nina. sa nina sager att hon vart dar forut, men inte jag. sa dom bjod oss pa sana har tacochips bara for att det var forsta gangen jag at dar :)
mycket snallt och trevligt folk har i usa kan ja lova!
jaha, det var val mitt for idag det :)
harrrrrrrrefint!



ja, den ar javligt stor, och sag inte emot! :) :o


och denna kor jag gott folk, daewoo lanos vs ford explorer.... :o

flykten fran alcatraz

japp, nu ska vi ateruppleva alcatraz, genom filmen :)
ska bli lite najs att se den, har sett den vet ja. men kommer inte ihag ett skit och blandar ihop den med nyckeln till frihet tror ja, sa det blir inga bra bilder i huvet pa hur filmen ar.
idag har det vart lugnt hemmadag. noah ar sjuk, och hostar sa han spyr sa :/
stackars liten
jaja, nej ja har inte alls mycket att beratta.
finns val antagligen mer att saga om san fransisco, men ja kommer inte pa det nu...


hejmaer!





palla gora ett nytt inlagg, nu ar det kvall
vi har sett filmen som ar najs :)
och jag ska val sova om en stund
har kommit pa att det kommer handa ganska mycket saker denna veckan. pa torsdag ska vi pa konsert, ett svenskt band som spelar abba :)
det ar pa red rocks, sa det kommer nog va ganska asnice fint dar pa kvallen!
sen nan dag i helgen tror jag vi ska pa bio, en film om marsvin, g-force tror ja den heter. ty, marsvin som blir tillfangatagna fran det vilda, och ska saljas! den ar i 3d och verkar super, for jag alskar marsvin. MAJA <3 och IDA <3
sen pa sondagen ska antagligen jag och ellen till det har nojesfaltet :)
tiden gar fort har borta, och man saknar alla dar hemma,
men sa kanner man att fan, jag kommer sakna dom har nar jag aker hem. jobbigt!
men, dom kommer ju till jul igen sa jag klarar mig nog :)
man kan ju inte annat an att trivas har!
oh!
inatt var en rolig natt. jag ligger och lyssnar pa mp3:n i sangen i kallaren, och det ar sa morkt sa man ser ingenting. sa tittar jag upp, skulle val byta lat eller nat. sa ser jag nat som blinkar till. och igen. jag bara vafan, blundar en stund och lyssnar pa musiken. sen tittar jag igen for att se. det fortsatter blinka till sadar. sa till slut maste jag ju kolla vad det ar, dom har ju lite elskap dar nere, sa ja tankte att fan, nu hander det nat med det! men sa kom ja pa att det ar sakert blixten som syns in genom fonstret, och ja det var det.
jag lagger mig igen, lyssnar pa musik. och helt plotsligt hors det nat konstigt ljud. suck, jag stanger av mp3:n och undrar vad fan det ar. nanting till ac:n ar ju nere i kallaren sa sakert hade ju den gatt sonder. men nej, det var bara nan som duschade eller spolade eller nat :)
man blir lite nervos att sakerna ska ga sonder dar nere, for det ar ju mitt rum! ja vill inte ha blinkande och latande saker hela tiden, men som tur var var det ju inget som var fel eller trasigt.
sen tror ja dom tappa nat i golvet nan gang nar jag lag i sangen ocksa, for det hordes en duns.
men, inget trsaigt vad jag vet :)
nu ska ja sova strax,
jag saknar min tissun

godnatt.


denver

nu har ja inte en aning om va ja skreve i tidigare inlagg, och nej jag orkar inte kolla. sa blir det nat samma sa far ni fan sta ut!
iaf, nu ar vi hemma i denver igen. vi kom hem igar natt. och flygturen var asnice! :DD
en gang, vi hamna val i en luftgrop, och det ryckte till som fan i planet, sa man horde folk flamta till och grejer, assssskul! :DD
alska luftgropar och annat roligt under tiden man flyger, underbart!
och pa ikea blev det inhandlat en san har, ja va fan heter det? venne, men som man hanger pa vaggen, assa are en groda.
ja, jag gillar att vara barnslig, jag alskar grodor, och samlar ja. jag hade kollat pa denna saken i sverige men inte kopt den for den sag ful ut, men den ar inte ful. sen tror ja dom sluta salja den dar hemma sa ja tankte, aa va fan jag koper den.
och ja, jag akte till san fransisco med mina pengar jag fatt av nina och thomas, nastan 200 dollar. och ja, jag tog ut 60 dollar i san fransisco. och ja alla pengar ar slut? :o nina sa att nu far dom halla i mig pa affarerna, for nu har jag slappt pa planboken. innan har jag ju inte handlat nastan nat alls for allt har vart fort dyrt for min smak, men nu fan ar det shopping for hela slanten tror ja! :DD
och nej jag la visst inte upp bilderna idag som ja sagt, men sen nar gor jag som jag sager att ja ska gora? ni far helt enkelt vanta tills ja kanner for det.
och gissa om elvis prylar har blivit inkopt :DD jora!
jag har en liten samling nu iaf, fran usa. inte mkt, men det blir en del, sen kanske det blir mer, far val se vad man hittar.
bilder kommer val antagligen pa prylarna ocksa,. ja
va fan mer ska ja beratta. va vill ni veta liksom?
nu ar det iaf noahs tur att ha feber. shit, ungarna i usa ar feber hela tiden! forst var det gabriel, och nu i san fransisco hade vendela, (jessicas tos) feber.
och jo, det var jattetrevligt att traffa jessica och barnen, supertrevlig och barnen var supersota :)
sa det var verkligen roligt, att fa traffa ninas basta kompis! och herregud vilka historier. shit alltsa, folket i usa ar verkligen inte helt i sina sinnens fulla bruk ibland verkar det som.
janej, dom verkar lite knappa en del som jag har hort berattas om!
vet val inte om jag ska namna nat har om det, ! hahahaha :)
nej, jag tror faktiskt jag hor sangen ropa lite pa mig nu, sa det ar val bast jag lyssnar pa den!
harrrrrrrrrre fint,

ikea och hm

jaha!
sa igar var vi i san fransisco igen. saklart forsov vi oss pa morgonen, vi skulle ha akt ivag vid 7 tror ja. men vi kom ivag vid 9. men men, sa gar det nar man ar ute och turistar. det ar ett hart liv ska jag saga! herregud, och san fransisco ar sa svinkallt sa ni vet inte! :DD men sa fint
igar blev det lite shopping ocksa, fast ja. tva trojor till mig iaf, och sa sen ni....
vi var i chinatown, ratt frackt! :DD
kineser overallt, trangsel och ja. ni fattar. vi at pa en restaurang dar dom helt klart inte brydde sig om servicen, men maten var god iaf! jag fick va hette det, crumplings? formade som fiskar med rakor i :)
ninas mat var ocksa god!
och glassen man fick till efterratt, herregud! fy fan vad god! :) gront te glass :)
sen satt vi i kylan pa bussen igen, blaste som fan. men ar man turist sa ar man, sa vi akte over golden gate bron igen, och fyfan vad kallt det var pa bussen. men fick lite coola bilder iaf :)
sen var vi i hippiekvarteret,
vi sag tva gripanden! :DD hahaha, forst nastan direkt nar vi kom dit. da kommer cykelpolisen cyklandes, och precis framfor oss typ slanger han cykeln i backen och hoppar pa en kille och satter handfangsel pa honom! vi bara: oooh va fan hande? :DD
har inte en aning om va fan han hade gjort men. sen hande samma sak nar vi stod och vanta pa bussen.
cykelpolisen kommer, tvars over gatan da, och slanger cykeln och hoppar pa en gubbe. ja javlar vad poliser vi sett idag, och vi sag aven en nunna strax efter det andra gripandet. eller innan? nej ja venne.,
jaha. sen pa kvallen at vi pa en restaurang, jag at en sallad med rakor :)
hahaha, bilen vi kor ar lite rolig ibland! hahaha, i torsdags nar vi startade den pa tagstationen nar vi skulle hem sa borjar bilen varva som fan! det gick en bakom som skrek till och sprang ivag, vi typ, men va fan! det ar bilen inte vi! hahaha, men sen nar vi korde ivag gav han sig :)
men vi hade inget ljus pa instumentpanelen eller nat, bara lite i taket om vi ville. sa nina kunde inte se va fort hon korde eller sa, men det kom fram efter ett tag i alla fall. :)
och stereon ar lite rolig den med! nar man satter pa den finns det bara ljud pa passagerarsidan, men till slut kommer det pa andra sidan. och efter ett tag borjar det spraka :)
vi chansade igar och tog 12:01 taget hem, fast vi bara hade dagpass for 17 juli. men det gick bra iaf :)
en snubbe i torsdags ville att ja skulle kopa biljett av han, han hade val daligt med pengar. for antagliugen gar dom och letar upp biljetter som folk slangt, eftersom biljetterna galler en viss tid, men folk slanger dom innan dom gar ut, sa hemlosa och sant saljer val sana biljetter. men men, jag hade redan en
vad finns det mer att saga tro?
jag har sakert glomt massor, men isafall far det komma med i ett senare inlagg :)
nu ska vi snart aka till ikea och hm! :DD
sa, harrrrrre fint dar hemma! :)

alcatraz!

nu har vi precis kommit hem efter varan forsta dag i san fransisco! oh helvete sa slut man ar! :)
ja. vaknade upp i natt ocksa. jag fros som fan! jag vakna och kande gashuden liksom, sa javla kallt. sa jag drog pa mig lite mer tacken sa blev det battre :)
nina vackte mig imorse, vi duschade och sant, och akte sen med till jessicas jobb for att hamta bilen.
pa vagen dit hade nagra bilar krockat... 2 eller 3 tror ja? :s
sen akte vi i alla fall till tagstationen, som vi forst akte forbi eftersom det inte fanns nagra skyltar.
och jo, forst pa motorvagen svangde vi inte av dar vi skulle, fick aka tillbaka. och svangde inte av dar vi skulle for att komma tillbaka till vagen vi skulle svanga av pa fran borjan. hahaha, jotack, vi ar bra pa det har! :)
men till slut sa hittade vi i alla fall.
pa tagstationen var det krangel, forst fatta vi inte om man fick parkera. sen nar vi hade parkera var det inte urmarkt vad som var p-biljetter. vi hitta dom iaf. sen vart det lite krangel med hur man skulle fa tag pa tagbiljett, och man kunde inte anvanda vilka sedlar som helst. vi fick vara tagbiljetter och akte med taget till san fransisco.
val dar skulle vi forsoka hitta nagon buss eller nat som tog oss vidare. an en gang kunde man inte anvanda vilka sedlar som helst till biljetten, sa det vart nara att vi var tvungna att ga och vaxla.
men det loste sig och vi akte ivag. sen skulle vi byta ja vad det nu heter, fran det vi akte till nanting annat i alla fall. vi hittade till slut, men fan vad krangligt det har vart :DD
och hur dum i huvet tror ni inte jag ar som glommer batteriet till kameran i laddaren!? jomenvisst, skrall amanda jordansson att du glommer nanting. verkligen, bra jobbat! ;)
men nina hade ju sin kamera. vi tog iaf en varsin burgare pa in'n'out burger. jag fattar inte kandishysterin? visst burgaren var god, men pommesen, njae du! donkan i mitt hjarta.
innan vi at gick vi lite pa gatorna och kollade affarerna. och jag hittade en ram jag ska kopa. en alcatraz ram :)
den ar ju svart-vit-randig, och sa har den galler och en fange pa sidan. gorsot, och jag ska satta in ett kort pa min sotnos martin i den :)
sen ska jag kopa en san har matlada nivet, med elvis pa :)
nina kopte sig en troja, for helvete vad kallt det ar i san fransisco! :o
sen akte vi iaf med den har bussen, akte hela turen och tittade pa allt. bilder kommer om nagra dagar. och jag har akt over golden gate bron :)
kann pa den ni!
vi kom tillbaka, gick ivag dit vi skulle ta baten ut till alcatraz. och karringen som hade hand om biljetterna var inge trevlig! usch.
hon hade inte ens koll pa att toaletterna som var liksom typ framfor henne var stangda. smart.
ja. vi akte baten till alcatraz.
och alcatraz. ja vad ska man saga? UNDERBART!
fyfan vilken upplevelse! :) verkligen! det ser ut precis som i filmen, cellerna, herregud, det ar sa javla, jaa, alltsa, sa javla bast! jag alskar fangelser :)
vi gick med horlurar pa sa man fick lyssna pa fore detta fangar som pratade och grejer. och sana som jobbat dar :) dom berattade historier och allt mojligt :)
jaa, alcatraz var verkligen nat att se! det gar inte att beskriva det, for fyfan vad underbart :)
men, sjalvklart sa har ju jag och nina knappt massa kort innan alcatraz turen, sa tro pa fan att batteriet i hennes kamera dor!? :(
men men, vi tog lite med mobilerna, och vi hann ta en hel del kort innan kameran dog sa.
men stackars barn! det var ju kallt och blasigt som fan, och sa kommer en javla mamma och drar pa en typ sulky, och ongen i sitter med bara en body! det var forfan svinkallt! nina gick med en troja, och en fleece troja over liksom! och jag med bade kjol och byxor, och troja! och jag fros! stackars barn, hemska javla mamma! man skulle ta ungen ifran henne.
ja, jag kopte en kortlek fran alcatraz, dar 54 fangelseregler ar nedskrivna :)
sen akte vi tillbaka. dar gick vi till en restaurang. hemskt god mat! ohm, inte...
det fanns positiva saker. man satt fint med fonster och brygga nedanfor. servitoren var snall och lat mig bestalla bara en forratt och en side, sa jag slapp betala sa mycket. och maten kom snabbt! typ 7 min eller nat.
forsta tuggorna av maten dog val. men sen, nej usch. det var inte gott. amanda at inte ens upp alla sina pommes! da ar fan inte maten god. pommesen var mjoliga och saknade smak. jag som trodde dom skulle va svingoda eftersom det skulle va nat med vitlok. jag har letat efter vitloksdressing har att ha till pommesen, men usa verkar inte va nat fan av vitlok.. :/  och likasa med sapgettin och kottfarssasen. den hade absolut ingen smak. jo typ vatten.
varldelost. och nina betalade 26 dollar for sin mat!
sen gick vi ut. kallt som satan! det kom rok ur munnen nar man andades, och jag sag en som satt med vantar och grejer. sa tro inte att det ar varmt i san fransisco!
vi kollade sjolejona, det luktade men dom var jattesota och sag jattelustiga ut! som satt liksom, lutade sig bakat at hoger, ja vette fan vad dom gor sa for. men dom verka tycka ommet. jag sag iaf tva gora sa, resten typ sov. det var en som skrek hela tiden ocksa.
jo sen sa kollade vi runt lite. gick ivag och kollade krokiga gatan :) sjukt fint!
imorn kommer jag ta kort, nar jag har en fungerande kamera med mig! haha
nina ar ratt smart.
jag klagade pa att deras batteri tog slut sa fort, och da forklara hon att men den har ju vart pa 2 timmar i strack. plus att jag lyssnade pa musik en timme imorse. ursakta? musik pa kameran, jahaja....? hahaha, va sot! :)
jag skulle vilja haft min alskling med mig idag, pa kvallen blev det sa mysigt har i san fransisco. jag saknar ju min sota underbara pojk :)
jag alskar dig!
nu har jag sakert glomt att skriva med nat, for jag kanner mig sjalv tillrackligt val for att veta det.
men det far ni veta i nasta inlagg isafall, for jag ar supertrott och ska duscha nu! och jo, jag ar crafty i ansiktet :)
hoppas alla hade kul hemma hos oss idag, martin, ingmarie och  christer var ju pa besok och at mat :)
pratade lite med hannah, mamma och martin forut. mysigt!
men nu vantar duschen, sen sangen!
alskar mina underbaringar dar hemma :)
gonatttttttt!

san jose

sadar, nu ar vi framme i san jose! eller det har vi ju vart ett tag. kvallen har vart gortrevlig. och jag har hort massa roliga historier om min faster, och jessica, och min andra faster hemma i sverige!
jasa du helena, robert wells! ;D
men man borjar fundera pa vad det ar for folk som bor har i usa efter alla knepiga historier! hahaha, herregud! :D
ja, imorn bar det av till san fransisco, tag. och alcatraz saklart! nej, jag langtar inge efter alcatraz? :D
fyfan va haftigt :)
fast graceland slar nog alcatraz, men jag kan ju inte aka dit sjalv! :/
det verkar inte finnas sa mkt elvis fans har i usa? :s va fan blir det?
aja
ska snart sova. klockan ar strax halv 1 och inatt sov jag inte spec mycket. facebook uppladdningen tog en valdans tid! herregud...
men en uppdatering efter forsta dagen i san fransisco pa bussen, och alcatraz kommer sakerligen imorn!
det verkar forresten som att alla som aker till usa blir kvar har....?
vem vet ifall jag kommer hem, jessica var inte sa saker pa det! hon hade ocksa sagt att nej hon skulle inte bli kvar i usa, men, se nu! har bor hon.
har bor nina, har bor thomas, sanne, och massa andra! usa ar ett bra land :)
men oroa er inte, jag kan inte leva utan mitt kara skoghall, sa jag ska inte stanna kvar. jag kommer bara semestra har lite da och da :)
SKOGHALL <3 ...nivet
jora, ha det bra.

bye denver! hello san fransisco! :)

alldeles strax ska vi aka ivag till flygplatsen. klockan 6 nat tror jag vart plan lyfte, och det tog val ca 2 timmar eller sa.
jag har ingen vidare bra koll! :p
och idag ar hannah, sarah, magnus och sanna pa harry potter. fett avundsjuk!
luna stackarn har 40 graders feber :(
haha, jaja, jag sticker snart! :)
hoppas ni ar javligt avundsjuka! ;)
byeeeeeeeeeeee

hemtrevligt

nu har vi nyss kommit hem fran restaurangbesok och affarn.
jag vet inte riktigt vad det ar med restaurangerna har i usa, men iaf.
vi fick forratten idag. sen drojde det som fan, vi fatta inget? dom hade sagt att den andra maten skulle komma strax.
men dar satt vi, utan mat. till slut fragar vi nan, for vi hade inte sett servitrisen pa jattelange.
managern kommer till vart bord med maten till slut, ist for att fa betala nastan 36 dollar, far vi betala 14 :)
han berattade att servitrisen vart lite forvirrad.... hahahaha, okej?
vi satt och skamta om det hela kvallen, hon hade val satt sig vid ett bord och trott att hon var gast! 
och noah ska jag nog kopa ett koppel till tror jag faktiskt.
jag har inte sa mycket att saga. ska packa och sa, for imorn drar jag till san fransisco! :)
far val se ifall jessica har internet och sa i det nya huset sa jag kan uppdatera bloggen nat, men men, det marks!
ha det bra, packning, sen godnatt :)


uppdatering, 23.10
nu har jag packat vaskan, nina ocksa. sa imorn nar dom kommer hem fran jobbet bar det av till flygplatsen, och san fransisco :)
nice!
och ikvall har jag avan pa riktigt packat upp mina vaskor och hangt upp kladerna. lite hemtrevligare :)
men men, idag funkade det att ladda upp bilder pa facebook, sa jag far val se hur lange jag orkar sitta och ladda upp. orkar jag inte alla sa far jag ta resten nar jag kommer hem fran san fransisco :)
alcatraz nivet, ska bli sa javla kul att se!
lalalalalalala, hejda/.

skrapsar

jaha. sa idag har vi varit vid poolen en stund.
och noah ville ta av sig armpuffarna nar han skulle ha handduken runt sig nar han at lite. men denna gangen fick han allt behalla dom pa, vem vet ifall han glommer!? ;p
och dom hade en varsin leksak med sig ocksa. och sjalvklart sa tappade gabriel masken till sin leksak, sa vi fick ga tillbaka en bit nar jag upptackte att han tappat den. men det var inte sa langt iofs :)
haha, tyo 20 meter, men det var over vagen.
hemma spelade dom wii, och vi spelade lite spin uno.
sen gick vi ut och lekte, noah trillade och fick ett litet skrapsar. han grater, jag tar in honom for att skolja av saret och satta pa plaster. berattar for noah att vi maste skolja av det, grater annu mer och vill inte.
men i alla fall, ner i badkaret och efter massa tarar och mycket overtalning kan jag till slut skolja av saret, ANNU mer grat, sen plaster pa. bar ner honom till tv:n och efter ca 1 min leker han glatt med gabriel. da gjorde det visst inte sa ont langre ;)
igar sag vi ju smala sussie, och dom tyckte nog att den var bra! thomas beratta att i borjan undra han va fan det var, men han sa att han tyckte att den var rolig! och vem tycker inte det egentligen!? :DD
pratade med mamma forut ocksa :)
dom har flyttat alla grejer fran datarummet in till mitt rum!
men bara for att datarummet ska goras om iofs, sa jag hoppas att jag far tillbaka mitt rum som jag lamnade det. eller, vem tackar nej till en extra dator... ;)
janej, ha det bra dar hemma, :) 

smala sussie

sadar da, nu har jag kommit hem fran park meadows, dar jag vart med ellen :)
mycket trevligt, och jag fick tva par solglasogon inkopta idag.
at pa subway, som har blivit mitt nya favoritmatstalle, det slar nastan mc donalds, men inte riktigt. och inte kfc da.
jag ar forbannat trott, faktiskt.
men iaf sa ska jag och ellen nagon dag, antagligen en helgdag, sa kanske nasta helg?, aka till nojesfaltet som ar har! kommer inte ihag vad det hette, men det fanns massa kul att aka sag ja! ellen beratta om en grej som ar typ som bungy jump. man ha typ en sele pa sig och sa aker man upp sa att man hamnar i 90 grader, sa slapps man nerat pa mage, sa forst aker man ju ratt ner innan linan fanger upp en! ska bli nice! :)
ikvall ska vi nog se pa smala sussie! dom har ju inte sett den :o
det ar ju ett maste! for sa hur mycket thomas fattar da, som har svart att forsta mig ibland...
och israels kommentar igar va ratt go. jag stod vid bilen och skulle plocka ut lite grejer, sa jag star pa ta.
han kommer fram och sager: kan du gora mig en tjanst? jag bara, oh jaha? han: sparka inte pa mig med dom dar benen.
vad sager ni cp och cp? ;)
ha de!

bus tour

amanda drar strax hem till ellen, det blev av till slut iaf! :)
nagot trott idag, oja.
nu har iaf jag och nina bestallt biljetter till san har dubbeldeckar buss i san fransisco. den tar en till alla turiststallen, och man kan hoppa av och pa som man sjalv vill, for det kommer nya bussar till turiststallena en gang i halvtimmen, och biljetten galler alla bussar. sa tva hela dagar for vi aka buss over hela san fransisco och titta pa det vi vill se.
och sjalvklart ingick ju resan till Alcatraz :)
det ar nog det jag helst vill se dar borta! och helena har berattat att nar man gar med horlurarna i stallet for en guide som berattar sa far man aven hora inspelningar fran forr, nar fangarna pratar och sadar, sa det blir nog riktigt kul! :)
sa pa onsdag kvall lyfter flygplanet som tar oss till san fransisco, sa det kommer antagligen bli daligt med uppdateringar och sant dar da, men allting med bilder och sant lagger jag ju upp nar vi kommer tillbaka till denver.
nej, vi far val se om det blir en uppdatering ikvall ocksa, ifall det hander nagot intressant som ar vart att beratta :)



noah till folk: you're pretty, pretty ugly


vi hade i alla fall tur med vadret

japp! solen sken pa under dagen nar vi var ute pa river rafting! vi var lite oroliga efter nagra dagar med daligt vader, men solen sken fran en klarbla himmel! :)
men det var inte bara vadret vi hade tur med, dagen blev totallyckad! fan va kul vi haft!
dagen borjar med att jag vaknar klockan typ 5 over 4 av ett sms fran martin,
jag ligger kvar i sangen, och halvslumrar lite, sen kommer nina ner nagra minuter i fem och sager godmorgon.
jag stiger upp, JA, tro det eller ej, jag lag inte kvar och dryga! satte mig vid datorn en svang ;)
sen vid 6 anlander sanne, israel pappan, och israel (TJ) sonen till israel pappan.
vi aker ivag och forsta stoppet blev pa starbucks. nina kopte sig jattegott te, som jag faktiskt ocksa masta kopa nan dag, smakade typ appelpaj! :)
sen aker vi vidare, och folket i andra bilen, sanne, israel och tj aker for att hamta tina som ocksa skulle med :)
vi aker fran bensinmacken, dar det star en skylt: right turn only.
thomas: yeah, right! svanger vanster :)
jag bara alskar folk som skiter i trafikregler sadar iblann, frag mig inte varfor :)
jaa, sa till slut kommer vi fram till staller dar vi ska mota upp guiden, men vi har en timme kvar och bestammer oss for att ata frukost.
klockan 10 i 9 bestaller vi varan mat, och tankte att ja men da hinner vi till halv 10, for frukosten tar ju inte sa lang tid att gora. klockan kvart over 9 sager vi till servitrisen att kolla hur det gar med varan mat. 20 over 9 far vi beskedet att dom inte ens har borjat med varan mat! WHAT!?!?!? ursakta, men vad fan far dom betalt for? sta i koket och prata skit? for sa javla manga gaster var det inte nar vi gick in, och dom gasterna som var dar hade nastan alla sin mat. men sen tror jag att nagra av gasterna som kom efter oss faktiskt fick sin mat fore oss, som inte ens fick varan mat. men jag kanske bara missa att dom satt dar.
det fulaste var att vi fick betala for juice och kaffe, mjolk och sant! va i helvete, vilket javla skitstalle sager jag bara!
jaja, vi moter iaf upp guiden, och satter oss i bilen med honom, james, och kor till floden. av tjejerna bestamde sig jag och sanne for att ga pa toa innan vi skulle paddla ivag, och fyfan sager jag bara. stanken utanfor "toaletterna", den var hemsk. nar jag kom ut fran toan fick jag faktiskt kvaljningar, sa hemskt luktade det. och sjalva "toan", humf! fyfan, dorren min gick inte att lasa, och inte stanga heller, for det lutade val eller nat, sa den akte liksom upp!  mysiga toaletter. 5 tummar upp av 5 mojliga.
men sen borjar river raftingen, guiden berattar lite historier om folk som anvant paddlarna som "vapen" mot varandra, och slagit ut tander och sant :)
men jag sager bara, fyfan vad kul river rafting var! verkligen en upplevelse som alla borde testa. men nasta gang ska det vara lite mer! ;) denna gangen vart det klass1 och 2. och med tanka pa barnen sa var det bra. men jag ska nog testa igen, och da blir det hogre klasser! ;)
vi stannade vid en klippa, dar vi fick ga upp och hoppa. eller ja, alla hoppade inte. fegisar :)
det var, bada israel, thomas, guiden och jag som hoppade. sen sag vi en annan guide som hoppade, han hade armar och ben utstaende, som en stjarna nivet. och snurrade liksom runt i luften, skitcoolt var det! och jag tyckte varan guide var lite mesig sa jag skulle skalla pa honom och saga att han inte var lika rolig. och tror ni att jag borjade skalla pa svenska eller? ja sjalvklart. ;)
jo, jag pratade ju aven svenska hela dagen med israel, tj och tina, som INTE kan svenska. ratt smart gjort. men jag ar sa van att prata svenska med barna, sa engelskan fastnar inte riktigt i huvet pa mig! :)
man blev ju inte sa lite blot av river rafting. haha, herregud! tro da hur det blir pa annu vildare floder :DD
men fan sa kul det var! verkligen!
efterat sa pratade vi lite med james, och han sa att han aldrig hade sett nan som var sa bekvam med baten som jag ;DD
nar vi hade dragit upp den pa land, och upp pa karran, sa hade jag hoppat upp i baten och dolat runt lite, knytit fast lite klader for torkning och sa, och dar satt jag och han fragade ifall jag ville aka i baten pa hemvagen, och klart jag ville, och han sa det att han garna skulle lata mig gora det ifall han kunde.
sen sa han iaf att det aldrig forr var nagon som hade hoppat upp i baten efter att man tagit upp den, och hamtat saker eller sa ;)
sa nina sa det att nasta ar far jag komma hit och utbilda mig till guide i stallet for att va barnflicka. james tyckte att det skulle passa bra och berattade att kurserna var i maj :)
och nej, guiden star inte bara och berattar vad man ser efter vagen, sa det ar inte det kursen handlar om. guiden styr baten sa att den inte forsvinner bort at stoll nanstans nar man aker pa floden, guiden skoter alltsa arbetet med baten :)

sen nar det var klart akte vi till en stad, breckenvridge, for att ata. supergod hamburgare med pommes blev. skrall att det blev pommes for min del bara? :s
sen kom ju saklart regnet!
men vi akte upp till skidanlaggningen, och akte runt och tittade pa alla hus som fanns dar! bara drygt 20 miljoner svenska kronor for ett :) som hittat!
sen blev det hem igen, och nu har vi bara tagit det lugnt.
sag pa the gene simmons show forut ocksa! och nu behover jag ju nastan inte aka till memphis, for pa detta programmet akte dom dit, var och kolla graceland, studion och grejer! sa lite har jag ju fatt se pa tv nu! :)
och forresten sa tror jag att ja ska skippa det har med resdagboken, for det funkar inte sa bra for alla. sa jag tankte skriva om vad som hander i USA i bloggen och lagga upp bilderna pa facebook. resdagboken kommer ju vara kvar iofs, sa att ni far se vilka olika stallen jag besoker har i usa, hur manga dagar jag har kvar och sana grejer! :)
sen kanske det blir nan uppdatering dar ocksa, vem vet?

bilder kommer sa smaningom pa facebook! men idag var vi ratt trotta, sa orka med det idag, far bli imorgon :)



jag saknar min mammi och pappi valdigt mycket! <3 men pappa verkar ju ha det hur bra som helst med sin alskade, och det ar jag valdigt glad for! :) nina ocksa :)
och jag saknar min tissun, jag vill pussa pa han, och jag vill ha hans gos nar jag kommer hem fran nanstans.
och jag saknar tootsans alla tokiga pahitt, :)


knowing

jahapp.
har inte hant sa mkt nytt under dagen, :)
vi sag en film igar, knowing.
superbra var den! fram till slutet.
till folk som kanske vill se den, ni far skylla er sjavla om ni laser nu, for ja kommer skriva vad som hande i filmen.
den borjade bra, det var en skola. och sa skulle en skolklass rita bilder over hur dom trodde varlden skulle se ut 50 fram i tiden. sen skulle bilderna sankas ner i en kapsel under jorden for att oppnas 50 ar senare. en flicka skrev massa siffror pa sitt papper.
nar dom val oppnar denna kapseln 50 ar senare, far en pojke den bilden. han behaller den och funderar pa om den betyder nat. hans pappa hittar den och sager att han masta lamna tillbaka den. men pa natten borjar pappan fundera over ifall pappret med siffrorna kanske betyder nat, som pojken sa. han borjar fundera over vad. han borjar ta siffrorna och knappa pa google. och upptacker, att siffrorna star for datum over intraffade handelser dar massa personer dott, t.ex. world trade center handelsen. alla datum stammer. men det blir 3 datum over. pa saker som kommer handa.
pappan besoker platserna dar sakerna ska handa, och far vara med om en flygplanskrasch, och en tunnelbaneolycka.
den sista handelsen ar typ domedagen. solen kommer branna sonder hela jorden.
och hans son har varit forfoljd av nagra man. likasa dotterns dotter till tjejen som gjorde teckningen med alla siffror.
dom bestammer sig for att forsoka overleva solhandelsen, och ska aka till ett par grottor. men sa kommer pappan pa att det fattades siffor pa papperet over platsen det skulle ske. den har flickan som hade skrivit papperet hade inte hunnit skriva klart, sa hon hade gomt sig i en liten garderob typ i skolan och ristat in resten av siffrorna i dorren.
med hjalp av siffrorna forstar pappan att dom maste aka till lucindas ( flickan som skrev pappret ) gamla "hus". men da har redan lucindas dotter tagit med sig sin dotter, och pappans son for att aka till grottorna.
hon kommer till en mack, dar ringer sonen till pappan och berattar att dom ar pa en mack. sen kommer dottern till lucinda och tar over telefonen. dom har mannen som har forfoljt barnen satter sig i bilen och kor ivag. lucindas dotter tar en bil och kor efter, men kor mot rott och krockar med en lastbil, hon dor.
pappan aker ut till platsen, lucindas hus. och ser sin son och dottern till lucindas dotter. jaha, och helt plotsligt ar det ufon som har kommit for att hamta dottern och sonen for att dom har blivit utvalda att borja en ny varld nar jorden forsvinner. sa pappan bara later pojken ga, utan en enda tar. visst han vet ju att alla pa jorden ska do, men snalla nan, lite ledsen blir man val. ah, pojken och flickan aker med i rymdskeppet eller va det heter, pappan grinar. barnen slapps av pa en planet, och springer mot ett trad. tjenare eva och adam liksom. pappan och hans resterande familj dor eftersom solen utplanar hela jorden.
slutet med ufona och eva och adam forstorde hela filmen som faktiskt var riktigt bra anda tills alla dom dar konstiga handelserna!
nej ja kom inte ihag namnen pa dom som var med, pojken hette nog caleb eller nat sant, sa det fick bli lite roroigt, eftersom jag har lite daligt minne nar det galler sant.
meeeeen, iaf, imorn blir det river rafting! :)


I alla fall

Kom ju pa att jag har den har bloggen, till vilken anledning har jag inte riktigt kommit pa?
Fran borjan var det for att klaga pa alla idioter som inte ar riktigt friska. Som att honsen och sant ar levande och helt vakna under tiden dom plockar fjadrarna. Sjukt, utan ord for att ens beskriva hur sjukt vissa grejer egentligen ar.
Men men, det kommer val bli en del klaging fran min sida har, klaga ar ju nat av det basta som finns.
Men nar jag samtidigt har resdagboken och skriver pa under tiden jag ar har i USA, sa kanns det som att det kommer bli ratt mycket likadana inlagg. Ratt vardelost att ens borja skriva har da?
Skit samma :)
Igar sog vadret lite grand, sa det fick bli en innedag med barna, ingen pool. lite lek utomhus iofs.
Visst, det regnade ju inte, men det ar inte direkt soligt heller sa!
OH!, nar jag tittade igenom tv-kanalerna har, sa upptackte jag att dom hade typ 40 olika musikkanaler, eller annu mer om man raknar alla dom som det var musikvideos pa.
Jag hitta lite allt mojligt, metal kanal, rock, pop, det finns allt! Sa jag ska kolla igenom dom och se vilken som funkar ;)
Och i forrgar vart Noah lite dum. Armpuffarna hade vi tagit av, eftersom det var adult swim i den stora poolen, och det ar ganska lange dom olika simtiderna ar. Ungera gick ivag till bebispoolen, sen ser jag att dom ar pavag tillbaka, sa jag tankte att ja skulle satta pa Noah hans armpuffar igen, for han kan ju inte simma. Men innan jag hinner ta fram puffarna ens, sa har ongen hoppat i den stora poolen. Huvudet over, under, over, under vattnet. Jag kommer fram, upp med ungen som inte verkar bry sig ett skit om att han nyss var under vatten och inte fick nan luft. Fragar honom varfor han hoppade i poolen utan puffarna. Och han svarar att han hade glomt att han inte hade dom pa sig. Sen nar vi ska ga ifran poolen, kommer vakten fram och ber om ursakt. Han sa att han sett att Noah var pa vag, men att han trodde att jag redan var pa vag dit, och det var jag ju sa :) Jaja, allt gick ju bra, men man kan ju borja fundera over vilken iq Noah har ;) nejda! Han var faktiskt jatteduktig nar jag satt och laste svenska ord med Gabriel, Noah satt och sa dom svenska orden efter oss! :) Sota ungar faktiskt.
Jaja, jag har inte sa mycket mer vettigt att skriva, som vanligt?
Cp ar ju ganska sot :)

RSS 2.0