Äckelidol

Jo det glömde jag. Satt igår o hade inget att titta på. Hum idol fanns på fyran, jamenvisst tänkte jag, det tittar vi på. Det var den där människan Marielle eller Mariette eller nåt sånt där då, orka ens bry sig om att kolla upp vad människan heter, så det var ju sista sången. Och detta är ju tydligen nya Caroline af Ugglas. Armarna var lite överallt runt kroppen och hon gjorde i princip samma ansiktsuttryck som Ugglas i melodifestivalen. Jag höll nästan på att dö, samtidigt som när hon sjöng, lät det inte så det jättevärst bra. Visst sjunga kunde hon väl lite kanske, men hallå? Nåt bättre än det där måste det väl finnas.
Besviken tittar jag på dom därsmåklippen som kommer innan man kan rösta. Och jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. ALLA tjejer är hur dåliga som helst! Usch, det är ju pinsamt att titta på hur dåliga alla verkligen är! Ja, sen hos anna idag så sa ja, men slå på idol lite fort innan greys då, så att jag kan få se hur killarna är.
Och ja, då var det denna Erik som sjöng, och han sjöng ju faktiskt bra. Sen tittade vi dom där småklippen, för jag verkar ju alltid lyckas sätta på idol i slutet. OCH HERREGUD. Vilka dåliga jävla idioter. Alltså, llting var sämst. Nån kanske kunde sjunga, men då hade den ju en låt som verkligen INTE passade människans röst. Nej fy alltså. Va fan har juryn plcokat ut!? Bottenskrapet. Men alltså, det måste ju ha blivit nåt fel nånstans, för detta kan ju inte stämma! Jag hoppas verkligen att det var för att det var första gången på scen som dom alla var så otroligt dåliga, eller för att jag bara såg korta snuttar och att dom egentligen är bra. Men detta lilla jag såg, nej usch. Det var faktiskt inte bra. Tror nog faktiskt jag skulle göra det bättre, och jag låter värre än en hes kråka.
Nej fy, vad hände? Titta på förra året, typ Alice och Amanda, Robin å alla dessa. Hur bra var inte dom. Och va fan har dom fått tag på i år? Har folk som kan sjunga slutat söka till idol så dom bara var tvungna att plocka ut några eller? Nejtack, inge mer idol för min del.
Och jag stör mig sjukt mycket på att George tydligen ska va död i greys. Öh, vem kom på den idén liksom? Ska det bli som med O.C liksom? Titta på vad som hände när Marissa dog. Vad var det, kommer inte ihåg siffrorna. Men det var en jävla massa miljoner som slutade titta. Vi får väl se om greys räddas upp på nåt vackert sätt. Det hoppas jag verkligen!

Lägenhet? :o

Jaha. Så börjar dagen med att jag kommer till jobbet och inser att fan, glömt matlådan IGEN! Åh, men calle är snäll och säger att ja ska få mat av honom :) och det fick jag, tack så mycket!
Dagen går iaf, och sen åker jag hem till Anna och Kristoffer :) där bjuds det på mat, mums! Sen börjar Kristoffer berätta om att det finns en ledig lägenhet där nånstans!! Jag in snabbt på nätet och kollar, och jora det finns en! Inte ofta det händer inte. Men fan tycker jag, eftersom ja inte vill flytta riktigt än JUST NU. Utan om några månader. Men då berättar dom nåt ännu roligare! Att dom känner en där i närheten som ska flytta!! Men fan va bra tycker jag! Så imorn blir de till att ringa och höra lite, ifall det på nåt sätt skulle gå att fixa detta! :D För då blir det väl i Januari nån gång! Mycket mycket najs :) Jag och Kristoffer satt och räknade lite, typ snabb budget. Och dom på jobbet kan ju dra sig som tycker att ja skulle få ut 7700 efter skatt. När jag och Kristoffer satt och räkna och kom fram till 9000 efter skatt. Vilket betyder, 3065 i hyra. 100 i hemförsäkring. Typ 1500 på mat, och 250 på mobilen ( jag snålringer bara! ) och typ 350 bredband. Sen vet ja inte om vi räkna nå mer? Aja iaf efter alla våra uträkningar kom vi fram till att ja skulle ha typ 2000 kvar efter att allt var betalt. Nästan. Så så jävla dyrt blir det inte att bo ensam med massa räkningar. Tur att det ät billigt här ute på skoghall! Och blir det nåt med lägenheten i Januari, så har ja ju ett tag att spara pengar! :D
Haha, är detta önskedrömmar eller? Det får vi väl reda på imorn de :) Tror nog mamma och Tommy skulle tycka det var skönt om ja flytta, speciellt nu när mitt rum ska göras om och jag helt plötsligt slängs in i hannahs rum! Hahah, alltid nåt projekt på gång här hemma :)
Nej sen hade inte jag nåt mer att säga, håller tummarna bara för lägenheten! Synd bara att det var redan i Januari, skulle vela haft det lite längre fram. MEN som sagt, domma lägenheterna är sällsynta! Så det är bäst att passa på när det väl finns nån! Hujamejen, det vore :)
Nu blir det natta gott folk :) Godnatt!

Beställning

Sådärja, nu har jag precis beställt mina partylite grejer! Så, nu vet ni. Jag bestämde mig till slut. Fastän jag inte riktigt är säker på beslutet. Men va fan, katalogen finns kvar liksom :)
Och idag förstörde Kevin mitt liv. Okej, jag överdriver som vanligt. Men här sitter jag och försöker spara till långt hår, och så kommer Kevin och göra så att ja kanske måste klippa av en del på topparna, när det faktiskt inte var så längesen jag klippte topparna. MEEEEEEN, det var inte med flit, så okej.
Annars blev även jag och Kev bjuda på mat idag av dialon då, eftersom vi vann säljtävlingen. Vi kan ju ifrågasättas, men han envisas med att säga att han inte hade vunnit utan min hjälp heller så. Men om jag får bestämma hade han nog vunnit ensam.
Så det blev käk på Happy kitchen. Sushi restaurang. Nej jag åt inte sushi, jag käkade lite blandade saker! Som friterad tofu, räkor, kyckling å så nivet.
Annars är jag ganska hungrig just nu, men som vanligt alldeles för lat för att orka laga i ordning nåt. Det finns ju köttfärslimpa, men det åt ja igår ju. Åh, va jobbigt det blev nu!
Öh. Anej, det var väl allt från mig för denna stund.

Hårt liv!

Ja fyfan alltså. Ska gratisshoppa för 1000 spänn ur Partylite katalogen! Inte det lättaste at välja ut vad jag ska ha. Samtidigt som det finns en grej jag verkligen vill köpa i present, så räcker liksom inte pengarna till nåt mer efter det isåfall. Men jag fick tipset av anna att handla till mig själv ist. Kanske skulle följa det rådet! ;)
Hungrig är jag som ett svin, men det är rätt drygt att värma mat. Usch va lat man kan va när det liksom finns färdig mat i kylskåpet, och inte ens det orkar jag med.
Ojoj, ibland är livet jobbigt sörrni! ;)
Börjar fundera på vad som händer, för det händer liksom ingenting intressant längre ;s uh, tråkigt!
På onsdag, tror ja de va, börjar greys igen! HUJAMEJEN va bra! :)
Nej kylskåpet kallar, ja ä hungrig.

Ljus

Jaha. Så har min startvisning varit. Sålde man för 3500 som starpaketet var värt, så skulle jag få ett extra paket som var värt 2700. Själva visningen lyckades inte skramla ihop 3500. Men sen kom vi hem. Sarah ringer Therese som köper en ljuslykta för 529 spänn :)
Sen bestämde vi oss för att köpa 5 st änglar för 199 kr st. Så det nya priset vet ja inte riktigt vad det blev, men drygt 4000. Så det andra paketet kommer skickas till mig på posten om ett tag! :) Och sen får jag även handla ur katalogen när jag sålde över 3500. För hur mycket kommer jag inte ihåg, om det var för 50% eller om det var 20% då med. Men jag har idag handlat för 1000 spänn då, så att. En ängel till mig själv, och sen som presenter och julklappar 3 st. Och en katt till pappi :)
Känns kul de här med Partylite. Härliga dofter, snygga ljuslyktor. Priset på ljuslyktorna kan man ju skratta åt i vissa fall, men tänker man efter med ljusen, så är det ju inte så jättefarligt dyrt. Visst, dom kostar mer än IKEA, men det luktar även mer och är bättre för miljön, och dom ljusen kan inte sprängas, som vissa andra tydligen kan ;s 
Och Ingmarie (martins mamma för er som inte vet) bokade en visning, och pernilla hade redan bokat en :) Så jag hade iaf fått ihop ala mina 6 visningar som ja skulle ha för att skriva på avtalet! :)
Det blir nog bra dehär tror ja. Och den där ängeln är så förbannat fin så en sån står snart på hyllorna här hemma! :)
Tack till alla er som kom, superkul att ni gjorde det! :)



Uppd: JAG FÅR HANDLA FÖR HELA SUMMAN ETER 3500! :) så typ 1000 spänn tror ja, ska räkna allt imorn så får vi se! :)
Nu blir det sängen, godnatt med er :)

Amanda+Kevin=BÄST!

Jomen så är det gott folk! På eftermiddagen idag hade vi en säljtävling på jobbet. Det lag som sålde mest skulle bli bjudna på mat på tisdag. Jag och Kevin var ett lag. Vi började allihopa. Det gick ganska bra för oss i början, men inte tillräckligt. Jag var mest irriterad över att Challe och Conny var ett lag, jävla mästersäljare på Dialon som ingen kan slå! Men jävlar, det visar sig att när det är tävling på gång är det Kevin som är mästersäljaren, för då orkar han lägga ner sig. Han är ju mästersäljare redan innan, men nu fan! Han sålde som smör i solsken. Och gissa vilka som tog hem 1:a platsen!? :D Jora, Amanda och Kevin! Och med några sälj mer faktiskt :) Så det var ganska så najs!

Jaaaa, sen sitter jag nu o väntar på mat, klyftpotatis blir, åh fyfan va gott!
Och Challes kommentar imorse, var ju lite haha rolig eller va man ska säga :) Har alltför trevliga och roliga arbetskamrater alltså! :)

Och ett par dumma. Häromdagen när vi stod ute, så pratar vi om körkort o bil. Amanda och Jimmy nura.
A: Men jag behöver ingen bil, eftersom det går bussar typ hela tiden.
J: Men det kan ju va skönt att ha bil en fredag när man har vart på krogen och ska hem!

Ja Jimmy, det var inte riktigt genomtänkt det där tror jag. Funderar faktiskt lite över iq:n :)

Hemma

Nu är jag hemma! Skönt skönt. Blev en natt i deje. Sen en dag på jobbet. Är hungrig också. Så jag ska nog faktiskt fixa lite mat. Uh, va gött. Börjar fundera över min dialekt också. Ja tycker inte ja pratar så jävla mkt värmländska? Men hur kommer det sig att så många samtal jag hamnar i, att personen hör att jag är härifrån då. Hur fan kan det höras så jävla väl? Jag fattert inte riktigt. Men åh, ja börja skriva en mening, men sen kände jag att skrivorken tog slut, så det blev inge mer nu. Jag ska pussa på katten, laga mat, och hoppas på att det är nåt bra på tv, som greys anatomy <3

The Age Of Stupid

Japp, den såg jag nere på Skoghalls biograf med Sarah, Magnus och Magnus bror :) Bra film! Men den borde ju inte visas sådär, utan den borde visas på skolor och sånt, dät folk som från början inte är intresserade får se den. För idag kom ju bara såna som faktiskt bryr sig om miljön redan. Skulle man visa den på t.ex. skolor så skulle man ju kanske kunna få folk att förstå att det behöver göras nåt. Men men. Hoppas filmen kommer dit också.
Och nu måste jag göra i ordning matlådor tills imorn och torsdag. Får bli mammas mos med korv, så behöver ja bara plocka upp lite korv i frysen och slänga över dom och lite mos i en matlåda, ist för att ställa mig och koka makaroner. Får se om ja kommer ihåg matlådorna imorn då!
FAN VA JA FRÖS INNE PÅ BIOGRAFEN! Näsan var kall så ja trodde nog fan den skulle trilla av. Inte riktigt då, nu överdrev jag lite, men nästan! Fick sitta och värma den hela tiden :( Folk trodde väl jag satt och peta näsan, men NEJ det gjorde jag inte. Jag värmde näsan. A sen annars hade jag inget att säga.

Kapad kabel

Precis. Dialon fick gå hem från arbetet idag, ca halv 4 idag. Vi tyckte att det var lite svårt att jobba som telefonförsäljare, och ringa till folk, när kabeln till hela karlstads telefoner var av. Det kändes liksom lite smått jobbigt. Men ah, så det vart bara att åka hem då.
Nej men du kan komma hit och få en puss ist? Vafan blire egentligen? Förundras över sveriges befolkning ibland faktiskt. Skumma typer har vi här ute i världen.
Just nu hörs Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning.
OCH DEN ÄR SÅ BRA! Och jag håller på att packa ner lite "flytta-hemifrån-grejer" i kartonger. Jag behöver min byrå till andra saker än glas, skålar, bestick och sånt! Så tack hej, det får flytta nån annanstans.



http://www.youtube.com/watch?v=t99G_Soi9Go

Inte mycket

Nepp. Jobbade idag. Sen kom Timmie hit. Sen gick vi över till Luna en sväng. Sen åkte vi till stan och mötte Cindy och Linus. Omväg blev det eftersom våra lokalsinnen inte riktigt är som dom ska. Så vi hamnade på Kroppkärr först, men till slut hamnade vi rätt :)
Så då åkte vi hem till cp. Satt där, sen blev jag trött och åkte hem 9. Och nu sitter jag här. Väldigt väldigt ointressant för er att veta, men så gick det alltså till. Och imorn blir det nog inte hem till Martin som tänkt, utan det får vänta tills på onsdag :( jag som saknar goooosen <3
Jag har verkligen ingenting intressant att skriva. Nu ska jag duscha iaf, sen blire kanske försöka städa upp lite grand. Sen sova! Uh va gött. Sängen är min älskling. Ska gifta mig med den. Nej men jag ska gifta mig med Sarahs säng. Anej, hej på er.

Godnatt

Ja, nu går jag nog och lägger mig och hoppas på att somna. Jobba imorn. Lockar kanske inte sådär överdrivet mycket, men ändå. Dialon är ett bra ställe! Gratis frukost och trevliga arbetskamrater! Då är de ju inte så illa faktiskt :)
Matlådan däremot lockar som fan! Mamma gjorde lövbiff med klyftpotatis. Och så gjorde hon den där baconröran som jag brukar ha till pasta, och la i svamp också. Och fy helvete vad gott det var! Nog det godaste jag ätit på år och dar! Mums, så det sitter nog fint i magen imorn :)
Saknar ju den där dejebon Martin Jungarå en del också. Men så är det, får krama på tissun ist, som var go och låg i mammas (mitt, inte min mammas) knä förut när jag satt vid datorn :) aw

Imorn blir det att va med Timmie, sen vet jag inte så mycket mer faktiskt :)  sen är det tisdag, med jobb igen.
Jaja, godnatt iaf.
Puss på martin


Förresten, hur jävla länge överlever myggor i ett rum? Varenda jävla natt är det nån, eller flera, som surrar och har sig! Så jag ligger fan och viftar med händerna, irriterad som aldrig förr, för att få dom att försvinna. Tissun undrar ju va fan ja håller på med. Usch, dö myggor! Eran årstid är fan förbi nu! Försvinn!
Godnatt

Ointressant

Kommer detta blogginlägget va, precis som alla andra iofs. Tröjan jag köpte, skjortan menar jag, var ju fan trasig lite. Så imorn blire en snabbis in på BikBok och byta till en hel skjorta!
Jag kom hem från Deje för en stund sen, efter 2 långa veckor fick jag träffa Martinsnos, mys på det!
God mat hos hans farmor, och gitarrspel hos hans far. Sen hanns det liksom inte med så mycket mer, jo en film. Och annars har jag nog fan inte nåt att berätta...
Jag sa ju det, ointressant. JO!
Jag kan ju berätta om min cp-katt som är cp. Jag tror han har träffat Cindy för mycket. Det var rådjur på våran gård en dag. Dom gick här och hade sig. Sen gick dom ut på vägen, och katten följer efter. Han reser ragg och grejer, kaxar på rådjurena liksom. Men tjena, en liten katt mot 2 rådjur. Aja, lycka till typ! Jag såg ju fan inte detta själv, men mamma berätta för mig när jag till slut klev upp ur sängen.
Jobba imorn då.

Dialon

Jora, hemma efter ännu en dag. Som iaf gick lite bättre! :D WOHO! Men man får ett par skumma samtal alltså. Det var en gubbe som bara satt oh snacka, han skulle inte köpa, utan satt bara o snacka. Jag sitter där trevlig och lyssnar på allt. Han skulle sälja Borås tidningen till mig ist, och jag skulle köpa valp av honom. Riktig trevlig gubbe faktiskt! Hahaha, roligaste idag iaf :)
Och lite stolt får man väl känna sig när Jessica tycker att bloggen är så intressant att man nöläser i mobilen! ;)
POSITIV hörrni.
HAHAHAHAHA, jomen, Challe får väl känna sig lite poppis. Jag + 6 till tjejer, + calle, som kanske inte räknas just nu, står och hänger bakom som jävla fån! Han sa typ, att nu skulle man ha så jävla oflyt när det står massa folk och hänger bakom. Synd da.
Öhm, inge mer vettigt från mig tror ja, förutom att : Kevin, testa att sök på Kevin nu får vi se! ;D
Nej, inge romeosnack, jag beklagar :)

Ingen rubrik

Näe. För de händer så mycket grejer så jag vet inte ja. Idag var det iaf första dagen på heltid. Sjukt dåligt material att sälja! Ingen som vill ha tidningsjäveln. Och usch för det ena samtalet. 7 eller 8 min. Men en kille. Först snacka han om att vi kör falsk marknadsföring. Sen böja han prata om att jag var från värmland. Och helt plötsligt skulle han komma hit och träffa mig. Så då frågar han efter mitt nummer, och frågar ifall han får en guidad visning när han kommer. Jag blir helt paff och det första som kommer ur mun är: " Min chef sitter och lyssnar på det här samtalet " Shit alltså. Nej.
Jaja. Sen åkte jag till rud för det där partylite mötet. Ja. En katt var ju dum i huvet. Den gick ut i vägen, ja trodde den skulle gå över. Men så stannar den på andra sidan, i mitten. Och den kommer bilar. Katten tittar lite, sen sätter den sig där! Men hallå,? Till slut tröttna ja på att den inte flytta på sig, för det stod ju bilar där och ville åka liksom. Så jag gick dit och lyfte bort katten. Ja men då har den ångrat sig och ska tillbaka till andra sidan. MEN ÅH. Då var det ju en ny bil som fick bromsa för katten. Och den var tjock, så det kändes som den var med bebisar.
Igår var busschauffören helt dum. Först tror ja den körde förbi en hållplats när en tryckt. Sen håll den på att köra förbi en till, men då hojta andreas till att han faktiskt skulle av. Tror ja. Mp3:n i.
Och för övrigt ska jag sluta öppna min mejl. Man blir ju bara förvirrad.
Sen köpte jag mig en skjorta idag. Mjuk och skön, men jag har ännu inte bestämt om jag ska behålla den eller inte, som vanligt. Men det kommer väl :)

Jobb

Imorn börjar min första dag som heltidare på dialon då! :) Och Charlie skrämmer ju inte skiten ur en eller så.
Provanställning 2 veckor, så får vi se hur det går, med massa nya kampanjer som jag aldrig nånsin kört förut! Aldrig hört talas om vissa tidningar, så ja. Vi får ju se hur detta går :)
Ikväll blire alltså i säng med en gång nästan! Ska köpa burgare på donkan sen, hem, ta en dusch, sen sova! :)
Godnatt i förväg.

Dator

Nu har jag kommit hem från en promenad med Anna. Så jävla härligt väder så jag tror jag störkner! Imorse hade jag planer på att gå upp 10. Men icke sa nicke, det blev att sova en timme till! Då vare Greys Anatomy på tv. Och sen skulle jag sätta på datorn för att kolla busstider och så, eftersom ja ska till stan tidigare idag. Trycker igång burken. Den blir svart, ingenting händer. Huh? Aja, den kanske låste sig. Stänger av o sätter på den igen. Fortfarande svart efter ett tag. Men lägg av, har datorn fått för sig att gå sönder liksom!? Kollar på den, och upptäcker att men va fan, mp3:n sitter ju i! Och då går inte min lilla skönhet att starta. Rycker ur mp3:n, och då jävlar kom han igång! Oh, klapp på huvet, jag älskar min lilla dator :) Även om han bråkar rätt ofta!
Men men. Det var det enda vettiga jag hade att säga för tillfället. Nu blire att göra lite makaroner och köttbullar, har ingen falukorv :o
Undrar hur det kommer se ut i mitt kylskåp och skafferi när jag flytta till eget? I skafferiet hittar man nog 100 makaronpaket, INTE FULLKORN, och i kylskåpet falukorv. Sen i frysen massa färdigmat! :D
Så äre när man är lat och inte har lust att stå 100 timmar i köket.

Lägenhet

Jajamen. Jag sitter och kollar på lägenheter. Men som vanligt finns det inte speciellt många lediga på hammarö. Och ingen på Rölon där jag skulle vilja ha. Eller ja, det är väl schyssta områden detta också. Björkhagen t.ex! Där finns det en lite snajsig lägenhet på 2 rum, 57 kvadrat och 4100 drygt i hyra. Ja drygt, för den jävla hushållselen ingår inte! Men det är övervåning vilket jag vill ha, och det finns tvättmaskin inne i lägenheten, alltså ingen jävla tvättstuga! Men, så finns det en annan. I ett inte lika fint och fräscht område men 2 rum, 62 kvadratmeter, och 5030 i hyra, hushållsel ingår. Inglasad balkong. Fjärde våningen. Men ja vill inte ha nån lägenhet med hyra på 5000 i månaden! Sen äre liksom mat o grejs på detta. Nej usch. Får vänta och se ifall det dyker upp nån på rölon, eller nån annan billig sak. Har ju ändå inte råd att flytta nu, men det är alltid kul att kolla å se vad som finns! Och i många fall är det ju ändå inte inflyttningsdatum förens om nån månad eller så. Men men men. Jag gillar att kolla å se va som finns! Sen skulle man ju kunna bosätta sig i stan också. Men gud så jobbigt. Det orkar ja nog inte ni. Så bra att bo hemma på skoghall, nära till alla, och även nära till stan. Så varför bo där borti, när jag kan bo här <3
Annars var det ganska bra på jobbet idag ja. Fin lön. Störande att det bara är en 4-timmars lön, men iaf. Det är ju lite pengar. Och det ska bli riktigt najs sen när pengarna börjar hamna på kontot. Men det är ju DRYGT en månad kvar tills dess! Åh.
Fast ja ska nog jobba på lördag. Så då blire ju iaf lite pengar på kontot efter helgen :) Kanske kan jobba på söndag också da. Har ju ändå inget bättre för mig så! :D
Drömmer konstiga drömmar också. Usch, alla bara är så taskiga och lämnar mig i sticket :O
Hahaha.
Aja, det är rätt skönt å bo här hemma också så, med mor o tommy :) Sarah som granne.
Men men. Linus&Cindy är bra vänner. Inte bara bra, dom är dom bästa! <3

Roast på Berns

Amen fan vilket bra jävla program! Härligt att se "kändisarna" bara sitta där och ta skiten, eftersom innerst inne vet dom nog att det mesta som sägs, faktiskt är sant och inte skämt som dom vill låtsas. Uh, va bra Betner är. Fast, han är inte dålig live 2 ggr heller ;)
Hahaha. Men ärligt. Älska humor. Det behövs alltid. Skratta lite. Det är en ny dag imorn, och då får vi väl se vad som väntar! :D Ojojojoj! Sen vet ja inte så mycket mer faktiskt. Luna är superduktig tycker jag. Vi har försökt få henne att gå. Så vi använder en typ pyramidgrej. Så bygger vi ihop den, och hon ställer sig där. Sen faller ju pyramiden ihop, och hon står kvar. I söndags stod hon faktiskt jättelänge helt själv! :D
Men hon blev att lite svajig när hon upptäckte att hon stod själv utan stöd. Men gå ville hon inte. Men, det kommer väl! Jani. Igår vart de bara kärleksfilm på tv. Herregud. Visa lite skräck eller komedi också! :D
Det giller vi. Måste hitta nån riktigt bra skräckis. Det är ju absolut bäst med skräck! Fyfan va ja älskart!
Jag är hungrig. Har varit hela dagen. Nyss ätit ett nudelpaket. Men va, är det 1 gram mat i eller? Men nu orkar ja inte göra mer mat idag. Ja har fan stått vid spisen 3 ggr redan! Jaja, det räknas kanske inte med korv å brö, pyttipanna färdig från påse, och ett nudelpaket, men ändå! :D
Jag är alldeles fr lat för att stå och laga ihop nån maträtt. Kan kan jag säkert, om ja får en kokbok då! Men palla den.
Det är det vi har pizzerior till hörrni! Och frysrätter och annat tjafs. Jag är ett stort fan. Spec av Pasta Bolognese, fan äre findus tro? Men iaf, i en rödaktig påse. Så jävla underbart gott alltså! MUMS! Men dyrt, usch :s
Hejdå

Hata tandläkarn

Ja det gör jag verkligen. Det är riktigt hemskt att gå dit. Det är så äckligt när dom står där och pillar en i munnen att ja nästan hellre skulle såga ut hela tandköttet med tänder och allt på och låta dom pilla då, sen sy fast det igen. Jag hatar när dom drar runt på den där äckliga spegeln i munnen, och man kan ju inte låta bli att tänka på hur många andra äckelpäckel munnar den där spegeln har vart i. Sen kommer dom med den där jävla, ja vet inte ens va de heter, men som dom ska trycka runt på tänder och tandkött för att se om det är friskt i munnen. DET ÄR ÄCKLIGT NÄR NI SKRAPAR RUNT PÅ TÄNDERNA! Det blir ett äckligt jävla ljud för det första, och det känns så äckligt jävla mysko. Så usch. Sen när jag fyller 20 är det hejdå med tandläkarn! Dit går jag bara ifall jag skulle märka att nåt var fel på tänderna. För fy va vidrigt äckligt det är när dom grejar runt i mun. Blä blä blä.
Idag blir de väl stan med Cp och Cp. Efter det jobb. INTE gilla. Gilla pengarna som nån gång kommer dyka upp på kontot. Men inte gilla att ja inte kommer få nåra pengar denna månaden, utan att pengarna kommer nästa månad. Ogilla. Men gilla att mamma hitta 700 spänn i vitrinskåpet i vardagrummet som var mina! :D
Jag tror jag ska ta och äta frukost nu såhär efter tandläkarn. Men det är så otroligt jävla tråkigt med frukost! Smörgås eller flingor liksom. Usch, nejtack. Då spyr jag nog. Och ja, jag är helt ärlig. Jag tror ja gör lite makaroner och falukorv ist. Men inte sugen på det heller. Det jag helst skulle vilja ha är nog en riktigt fet pizza, eller kebabtallrik. Eller donkan. Men nej, det funkar ju inte att äta sånt varje dag bara för att frukost är värsta jobbiga måltiden. Nej, men jag hoppar direkt på lunch ist nu.


Uppd: problemet med frukost löst! Korv med bröd blir det! Och nu blev jag sjukt sugen på korv med MAMMAS POTATISMOS, och lite rostad lök till det. Kanske lite bostongurka också. Men, korv med bröd får det bli, för mamma är på jobbet :(

Åh, bakfull

Så sant som det är sagt. Inte direkt huvudvärk och illamående så, men jävlar va seg ja är! Nu var det faktiskt sista gången nånsin, eller iaf på väldigt länge jag drack! Ska försöka jobba på helgerna ist, så man gör nåt vettigt. Mysko kväll igår iaf. Det är världshärligt väder liksom. Man känner som fan för en promenad. Men alltså. Vet inte om ja pallar en promenad? Och jag har beslutsångest. Ska jag dra över till syrran ikväll, eller ska ja gå till anna och kristoffer? Och på torsdag ska jag nog på informations möte, för att börja jobba som säljare på partylite :)
Man tar väl vad man får, och det kan ju vara lite kul att testa på det också! Ist för att bara sitta i telefon och pracka på folk massa jävla tidningar. Men lönen var väl inget att hurra för dock. Man tjänar 20% av det som säljs. Så om inte folk liksom köper för braiga summor tjänar man ju heller inga pengar. Men som sagt, det kan ju vara kul att testa. Sen tänkte jag om ja skulle söka samma jobb som Linus har vart på arbetsintervju för. Man springer runt o knackar dörr o försöker sälja larm :D
Men ja vet inte. Vi får väl se vad Dialon säger om heltid först och främst. Och imorn ska jag ju ringa om ledsagar jobb också! Se om det finns nåt till mig. Rätt soft jobb liksom.
Annars händer det inte alls mkt.
Men jag är så jävla trött på er båda. Bläääääää.

Gift er aldrig!

Men usch säger jag bara. Förut när ja satt på jobbet, så pratade jag med en kvinna. Och hon låter väl kanske lite tveksam, men inte helt omöjlig att få att köpa. Men vad händer. Gubben hennes kommer och tar telefon ifrån henne! Han säger att nej, hon kan inte säga nej själv. Men för i helvete. Låt henne bestämma själv! Inte fan ska väl du komma å rycka telefon ifrån henne sådär och bestämma åt henne! :o
Jag hade iaf fått ryck om nån gjorde så mot mig. Nej usch för sånt.
Annars vare väl en ganska soft dag på jobbet. Många roliga kommentarer. Cornell speciellt då. Sa du att du var vild? Huh? Men heltid blir nog om det nu finns nån plats åt mig där :D
Sjukt roliga arbetskamrater där, och om det är såhär varje dag då kan jag nog stå ut alltså! :D
Men här tror man visst att man kan komma och gå som man själv vill och känner för.

Jackproblem

Aa sörrni. Idag köpte jag med en ny jacka. Och två par tights. Eller ja, ett par var ju typ jeans, fast nej. Men ja har verkligen problem för att bestämma mig för om ja ska ha denna jackan jag köpte, eller den jag såg på BikBok. Priset skiljer knappt, så jag kan inte gå på det. Mamma och Cindy håller på jackan jag köpte idag men, Sarah håller på den andra. Och jag vet inte riktigt vilken jag håller på. Jacka 1= den jag köpte idag. Jacka 2= den på BikBok. För jacka 2 är ganska lång, och jag vill ha en kortare jacka. Men jacka 1 är inte heller spec kort. Den är kortare men inte superkort. Och jacka 1 är en sån där stor sak, som inte ska sitta tajt. För först letade jag efter en ganska tajt jacka. Men det är ju tydligen helt omöjligt att få tag på. Och jacka 2 är en vanlig modell, inte en sån där stor modell som jacka 1 ska vara. Så jacka 2 tycker jag inte riktigt är tillräckligt stor, och inte tillräckligt tajt. Men ja lägger upp både jacka 1 och jacka 2 här så får vi väl se om nån har lust att säga vilken den tycker är finast! Vilket antagligen blir bdb-kommentarer ;p

Jackan överst är den jag köpte idag.








grädde

Jamen, visst vi slänger även på lite grädde på moset också! För det blev ju ingen tröja, och ingen vas och INGENTING! Det blev en undanlagd jävla jacka på BikBok bara. Och nästan ett par jeans som ja upptäckte var inte alls okej sen! Uh, va trött jag blir på allt&alla. Speciellt vissa personer alltså. JAAAAAA
Nej men jag väntar här då

kgrhöiSdfijrhfhukaerhuk!

Jag blir så förbannat irriterad. Jo men visst. Alla jävla äckliga dialonare som inte vill sänka sin hitrate kan dra åt helvete! För i stället sänks min när ni envisas med att trycka återuppringning fast personen redan sagt nej! Dra åt helvete förfan! Jo men idag var det en som redan sagt nej som bestämde sig för att köpa iaf. Jag börjar spela in för orderbekräftelse, men idioten ångrar sig när jag berättar det vanliga att dom ska kontakta kundtjänst för att säga upp tidningen sen. ( DET HAR VART SÅ JÄMT OCH KOMMER FÖRMODLIGEN ALLTIS ATT VARA!) Och självklart kommer det upp en jävla ruta sen när jag ska trycka in "Nej övrigt" på fanskapet. Ropar på Josefin för att hon ska komma och titta och berättar vad som hände. Och grejen är bara den att igår berätta dom om ett idiothelvete på jobbet som försökt lura allihop och lagt in falska sälj. Alltså spelat in en orderbekräftelse som inte finns, och skickat hem tidningar till folk som tackat nej, eller som telefonsvararen gått igång för. Så nu tror väl självklart dom på jobbet att jag tyckte att jag skulle försöka fuska lite, men att jag blev skraj och ångrade mig eller nåt! Usch usch usch för medarbetare alltså. Ni är verkliga idioter ibland. Det hoppas jag ni vet.
Och grädden på moset är självklart att när jag kommer hem nu, sätter på datorn och tittar lite, går in för att kolla en visning från idol, men nej då kraschar mitt mozilla? Men ursäkta? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Lägg av med skiten. Dagen var redan kass från början och så kan man inte få en jävla lugn stund när man kommer hem ens.
Och det blir inte så jävla mycket bättre av att mitt internet har damp och jag måste reparera det var fjärde sekund!
Tänk om tissun kunde va lite go och komma hit o dusa så humöret steg lite?

money

Japp. Nu har jag vart ner till banken med tiorna. 1200 kronor vart de! :)
Ganska najs iaf. Och det höll på att ryka 130 spänn redan innan jag kom till stan, eftersom min älskling cindy ringde och berättade om en elvis vas inne på mansion! Men vi bestämde oss för att jag skulle åka in och kolla själv, eftersom jag inte riktigt såg på bilderna hur den såg ut. Så om mindre än en halvtimme går min buss till stan. Ny tröja, kanske sjal, och kanske en vas. Sen får jag väl se vad mer jag hittar! ;)
Men eftersom jag ska lämna tillbaka en tröja som tyvärr är för stor, amanda köper som vanligt saker bara för att dom är fina!?, så får jag ju tillbaka lite pengar där! Då behöver man ju inte känna att man slösar så mycket :) Riktigt bra!


tack mamma&tommy

Ah. Jag gör fortfarande inte så mycket. Men alla kläder från fåtöljen å skit ligger iaf i min bryå, och garderob. Okej, ärligt då, ganska mycket kläder ligger i påsar i hannahs rum också. Men vad ska man göra då? Hellre det än att dom ligger på mitt golv iaf. BORDE slänga massa. Men kan inte du. Näh, igår fick jag ju nästan se Luna ta ett steg. Hon var nästan helt övertygad, men då ångrade hon sig och bestämde sig för att bli lite ledsen ist, och inte vilja ta det där steget för att visa mig att hon faktiskt kan. Hoppas på att få se det nån annan dag nu. Är helgen planerad tro? Imorn är det ju inget jobb, vilket både är skönt och störande. Störande för att det är så varje fredag, = 4 dagar mindre i månaden att tjäna pengar på. Men att få va ledig lite, spec en fredag. Och jag kommer ju att jobba minst en dag på helgen hade jag tänkt. Och det är ju 2 timmar mer än en vardag, men bara provision. Så jag vet inte om det är positivt eller negativt? Plus att dom bjussar på mat! Ani.
Men för att komma till rubriken på inlägget. Tack mamma och Tommy för tobaken! 2 st äpple och en vindruvor! Och vindruvor ska ju bli fett nice att testa. Har säkert haft det förr, för länge sen. Men på senare år har det blivit lite segrökt, så jag har ju iaf inte haft det på ett bra tag! Men jag tror att det kanske fanns med nån vindruvssmak efter att dom var i Egypten för ett antal år sen. Annars till er som röker vattenpipa måste jag tipsa om Apelsin. Annars brukade äpple liksom va standard. Men, jag tycker att Apelsin ger mer smak av vad man faktiskt röker. Äpple är ju absolut super! Men den smakar ju lite mer lakrits. Apelsin smakar faktiskt apelsin. Iaf i min pipa. Men äpple är ju alltid äpple, mums :)
Ja, sen hade jag inte så mycket mer att säga för tillfället.

gomorron

Det säger vi. Godmorgon. Inte för att jag egentligen precis har vaknat och gått upp. Första gången jag vakna var klockan typ kvart i 9. Men glöm att jag skulle gå upp den tiden, nejtack! Sen hade jag klockan på 10, men det palla jag inte heller. Så jag låg kvar en stund och tänkte att 11 går jag upp. Men då drömde jag en så konstig dröm, så jag vart ju tvungen att försöka sova och drömma vidare så att den fick ett slut! För inte ville jag springa runt där ensam i, vad var det, malmö? Eller nåt sånt där konstigt, det var iaf en STOR stad, för dagiset låg ju långt bort? Hahaha. Och piraterna som simmade och kidnappade, och folk som bara struntade i det och gick iväg. Nej herregud, ingen bra dröm inte, så jag ville att den skulle få ett slut.
Men man pallar fan inte att gå upp när de inte går att sova. Då är det jävla segt att masa sig upp på möran. Tro mig.
Idag blir det banne mig ner till banken med tiaröret. Iofs kommer jag få pengar efter helgen, men, jag vill ha pengar nu! Så kan jag ju åka förbi indiska innan jobbet sen! Och kanske BikBok! Uh, va bra det blir. En tidigare buss bara så är allt löst. OCH BUSSHELVETES JÄVLA HORA! Ursäkta, men dom behöver inte skriva att bussen ska vara här 23 när den varenda jävla dag envisas med att komma tidigare så att jag lyckades missa den igår. Ringer Erik som är på gymmet och inte kanske skjutsa. Ringer Sarah som lovar mig att jag kunde ta mammas bil till jobbet. Så så fick det bli. Och det är ju ganska soft. För parkering behöver man knappt betala. Det kostar typ, aa under 10 kr att stå där hela kvällen eftersom jag bara betalar fram till 6. Och det är ganska så nära till jobbet. Så ist för att vara hemma vid 10 på kvällen, var jag hemma ca 20 över 9. Rätt soft att göra sig smörgås och sätta sig och tare lugnt en stund.
Men nej, nu ska ja göra nåt annat än att sitta här och skriva massa meningslös skit. Katten skriker i vardagsrummet och vill ut, och jag orkar inte lyssna på kattfan mer. HEJ!

Öh?

Jotack ja vet att man får höra mycket lustigt som telefonförsäljare. Det märkte jag innan ja slutade på Dialon. Men idag var alltså första dagen jag fick höra på vissa konstigheter. Jag ringde till nån och sökte nån. Men denna nån var upptagen. Så den jag pratade med sa att jag kunde ta det med honom ist. Jag tänkte att jaha, det är väl hennes man då, fast han lät jävligt ung. Men det kunde ju vart ett ungt par liksom. Och när jag berättar att vi har nytt format och inneåll på tidningen börjar han fråga vad det är för format på tidningen!? Öh, inte vet jag, jag vet bara att det är ändrat. Men vet du om det är A6 frågar han. Jag bara nej, inte en aning. Nej för då hade dom ett tidningsställ som dom bara kunde ha A6 tidningar och annat i. Jaja, men han frågar iaf sin MAMMA (!?) ifall hon ska ha tidningen. Men ursäkta, vilken unge sitter och tar telefonförsäljare åt föräldrarna? Dom kan ju herregud inte veta om hon vill ha det. Nej och sen vill hon inte ha det, och då säger han att hans mormor fyller år idag. Och frågar om jag skulle vilja säga grattis till henne!? Nejtack säger jag och vi lägger på.
En gubbe tyckte han skulle va knäpp och frågade om han hade bett mig att ringa. Är du dum i huvet eller, det finns ingen som ber en telefonfösäljare att ringa. Åh herregud, det finns så mycket dumt folk. Jag har haft några lustigkurrar idag alltså, nån som tyckte att jag var söt när jag ringde. Jaha, men varför fan köpte du inte då? nej för då ska man ju läsa tidningen på jobbet, eller bibblan, eller så har man redan 511 prenumerationer och man hinner inte med dom man har ens. Men smart att ens ha nån prenumeration då, om man ändå inte hinner. Eller som vissa, ca 3 st. Smart att skaffa så många säger jag bara då. Och dom här idioterna som sitter och trycker återuppringning på folk som sagt nej blir jag tokig på! För det verkar fan som att jag får alla dom samtalen!, och det är fan inte kul att sitta där och ursäkta sig för att en annan jävla idiot är en misslyckad looser. Fast iofs kan det ju va bra också, för igår hade jag en som redan tackat nej en gång, men så tackade hon ju ja när jag ringde. Så det kan ju faktiskt va lite bra att dom får höra erbjudandet och tacka nej, så har dom hunne ångra sig när man ringer igen.
Och alla jävla gubbar som tackar nej till sin fru!? MEN LÄGG AV FÖR FAN! Kan hon få bestämma själv om hon vill ha eller inte, för du harju för i helvete inte ens hört vad det är för erbjudande vi har! Jag kanske skulle ringa och säga att hon vunnit en resa till Cypern för att hon tävlar med IcaKuriren. Men nej, då säger du att vi inte ska ringa upp för hon är inte intresserad. Ursäkta, men är det du eller hon som inte är intresserad? Jävla idiot cp som ska bestämma över sin fru. Usch på dig. ER mena ja.
Usch för att vara telefonförsäljare!
Och jo förresten. Det är jättekul att sitta och lyssna på telefonsvarare en hel dag. Eftersom folk har bestämt sig för att aldrig nånsin vara hemma. Kan lova att mycket mer än hälften av samtalen idag var till telefonsvarare.
Och jag måste bara säga att 2010 måste ju bli ett folktomt år, för typ alla man ringer till ska resa bort UNDER EN LÄNGRE TID, och kan inte ha nån prenumeration. Ja, vi lär ju inte bli ett överbefolkat land iaf, det är ett som är säkert!
Jag längtar till imorgon med jobb igen!?!? WIIIIIIIIIIIE <3<3<3

Idag

Tjoho ja, idag kommer mamma och Tommy hem från Turkiet. Vi får väl se om ja hinner träffa dom, eftersom jag är på jobbet när dom dyker upp här på skoghall. Hoppas iaf dom haft det bra!
Annars idag händer det ju inte så himla mycket. Ska snart över till Sarah en sväng. Måste ju se ifall Luna vågar visa upp att hon kan gå själv! Eller ja, gå och gå, ta nåt steg i alla fall! :)
Sen blir det hem igen, laga mat. För att sen åka in till jobbet. Gud vilket roligt liv jag har måste jag säga. Otroligt intressant och händelserikt. Prata med Calle igår också. Och dagtid på Dialon lockar ju lite faktiskt. Han tjänade ca 11000 i månaden efter skatt, och då hade han ändå missat 4 dagar på jobbet. Det slår ju dom drygt 4000 jag kommer tjäna i månaden iaf! Eller, jag tjänar ju mer ju mer helger jag jobbar, men helgerna är ju bara provision. Och det är lite drygt ifall man skulle ha en riktigt dålig dag. Men men. Hare bra

Blablabla

Hur kul är det att vara telefonförsäljare på en skala? Finns det ens med på skalan? Om en timme och tjugo minuter går bussen som tar mig till jobbet. Jag har vart där och jobbat 2 gånger sen jag fick tillbaka jobbet och jag vill verkligen INTE dit. Jag vill ligga hemma och slöa i min säng hela dagen. Men nej. Jag behöver pengarna. Nu blire käk, sen massa nutella tänkte jag.

Snack bara

Jo det glömde jag ju skriva igår ja! När vi var hos mormor, så satt vi och åt glass, efter mina 3 portioner med mat som iof är lite kul det med, eftersom när jag nästan hade ätit upp min första så började dom andra på sin första. Och när jag hade ätit upp den andra hade Sarah precis ätit upp sin första. Men va fan!, först till kvarn gäller när det är mormors mat, och jag hade faktiskt inte ätit nåt innan! :D
Men iaf, när vi åt glassen, så berättade dom att dom köpt den av glassbilen, som faktiskt tar sig en lite sväng in på Österängarna. Och då berättade mormor om en gång när jag och Bea vart där när vi var små och vi skulle köpa glass från glassbilen. Men grejen var den att glassbilen inte kom. Så sa mormor att till slut hade jag blivit så irriterad att jag hade gått in i huset, tagit lappen med tiderna glassbilen skulle vart där, och slagit ett nummer som stod på lappen och ringt och frågat vart glassbilen var! Så, det började visst redan i tidig ålder detta :)

Men så kom ju jag och Sarah även in på skolan. Och hur vi faktiskt ångrar att vi inte ansträngde oss mer, för inte fan är det svårt att få bra betyg, om man fick såna betyg man fick av det lilla man gjorde! Så tänk om man bara hade lagt ner sig lite grand alltså. Bara lite, i stället för att bara sitta där och va trött och inte göra ett skit. Då hade man ju säkert haft MVG i varenda ämne. Och man sitter och undrar varför man var så himla dum? Och det var inte ens längesen jag tog studenten! Jag skulle nog vilja göra om hela gymnasietiden, och lägga ner mig lite till. Inte för att ja klagar på mina betyg direkt, men vissa ämnen orkade man ju bara inte. Min mattelärare sa faktiskt till o med att ja hade kanske kunnat få VG om ja hade lagt ner mig lite till!, och då fattar jag inte ens matte. Så ni hör ju hur jävla slappa dom är. Dom ger ut MVG:n hur som helst, så lite ansträngning så har ni ett! Så till alla som fortfarande går i skolan, lägg fan ner er, för ni kommer ångra er så jävla mycket att ni inte gjorde det annars. Och så jobbigt är det faktiskt inte att bara göra lite uppgifter. Tro mig.
Men nu blir det dusch, sen ner till banken med alla tiorna i tiaröret. ca 1000 spänn in på kortet då! :D
Tröjan på indiska blir! Men tro inte att det är en sån här konstig huxflux tröja bara för att den finns på indiska. Det är en helt vanlig svart tröja. HELSVART. Så inge huxflux.
Katten var go inatt, och skulle ligga rätt så nära iaf, inte vid fötterna :)



Mormor&Stig

Jajamen, nu är jag precis hemkommen från mormor&stig. Underbar mat som vanligt! Mormors köttbullar med sås och potatis, plus fläskfilégrytan :)



nej ja vet inte ja

Tissun <3

Måste ju säga att jag har den sötaste och underbaraste katten i hela universum. Jag bestämde mig för att börja rensa lite i lådorna för att få bort lite av allt skräp jag samlar på mig.
Men iaf, jag tog ut nedersta lådan för att rensa den. Och precis när jag börjar bli klar kommer katten, och ser detta mysiga hål som finns när lådan inte sitter där. Och ja, han myser till det där inne nu :) Übersöt!




Oxhälja

Japp, där var jag idag. Mycket trevligt var det! Blev inte så mycket köpt, för ja har börjat slösa alldeles för mycket pengar nu! Och nån dag här ska jag in till Indiska och köpa mig en tröja, ett skärp, en sjal och KANSKE 4 muggar. Får se hur det blir med kläderna där också. Sen såg jag en liten grej på glitter jag ville ha. Och jag behöver en ny vinterjacka, och jag såg en ganska söt tröja inne på BikBok. Jag önskar verkligen att jag var miljonär, för det skulle behövas om ja ska kunna köpa allt det jag behöver och vill ha.
Just nu har ja ganska tråkigt, sitter hemma själv och vet verkligen inte va ja ska hitta på. Bagge med folk ska på krogen, och Bella med folk ska på krogen. Men det pallar ja inte. Krogen börjar faktiskt suga lite grand. Det är tråkigt. Kanske kan bero på att förra gången blev så totalförstörd? Eller så suger det helt enkelt nu för tiden. Det är inte som förra sommarn iaf :s
Undrar vad syrran gör i England just nu?
Man kanske lika gärna skulle ta och gå och lägga sig eftersom det verkligen inte verkar hända nåt. Ärkie ska iofs ringa snart, så då får vi väl se om det hittas på nåt kul med honom och cp ikväll. Men annars, eftersom ja inte har lust med nånting, blir det nog fan kanske sängen. Eller feta sig med film och cheeseballs? Nej för det suger att se film själv ju. Har ju katten, men han är inte direkt social av sig. Just nu ligger han typ i min säng och vilar. Skräll? Lat.
Imorgon blir det iaf hem till mormor och få världens godaste mat! Jag, Sarah, Magnus och självklart Luna :)
Jag tycker om min systerdotter väldigt mycket och tycker att hon är den absolut sötaste ungen i hela världen, och jag tvivlar starkt på att det någonsin kommer födas sötare unge. Inte ens om ja får en unge själv kommer den slå Lunis i söthet, och nu menar jag bara så att man brukar tycka att ens egen unge är sötast av allt som finns. Men jag vet att Luna är den sötast i hela vida världen!
Fast, ja har ju sett bilder på Martin snos när han var liten också, och det är sjukt sött det med! Saknis på dig du.
Ja borde jätterensa mina lådor, och slänga massa onödiga papper och dret. Och jag borde rensa mina garderober och byråer, men i stället köper jag bara mer kläder... Det går inte riktigt ihop det här, speciellt inte när jag egentligen inte borde handla upp dom ynka kronorna jag faktiskt har. Jag borde spara dom till alla mina olika projekt. Men, snåla amanda är inte så snål längre. Fast egentligen är jag ju det. Men jag köper upp pengarna ändå. Det suger lite. Tycker jag faktiskt. Men men. Jag ska bara köpa dom här sista grejerna på indiska, och så tar jag glitter också, så väntar jag lite med vinterjacka tills lönen, och kanske struntar i den söta tröjna på BikBok. Oops, kom på att det var 2 tröjor där förresten. Men nu blev jag lite glad också, för jag kom på att nånstans ska jag ha ett presentkort som gäller hela Mitt i City! Det blir grejer det, för då slipper man ju i alla fall att slösa lite av pengarna jag egentligen inte borde slösa. Det gäller bara att hitta presentkortet också. Hums.
Nej nu ger jag mig för nu står det bara massa onödig skit här, som verkligen inte ens är intressant att läsa.
Tissun ska få en puss

Martyrs

Jaha, dåligt med bloggande. Men det är väl ganska strunt samma känner ja, för det blir inte mycket intressant skrivet i den här bloggen ändå.
Men jag har iaf fått tillbaka mitt gamla jobb på dialon, så jag jobbade första dagen igår. Ganska fint med 123 kr i timmen ist för vanliga 80 :)
Men också rätt surt att jag var 1 poäng ifrån högsta provisionspoäng där jag hade haft 144 kr i timmen! Men, vi får väl se hur det går på måndag. För från och med nu kommer jag jobba varje kväll mån-tors. Och antagligen nån helg lite då och då, då jobbandet bara är provisionsbaserat.
Sen ringde jag för att söka ledsagarjobb nyss, men den man skulle prata med kommer inte tillbaka förens den 14, så det får helt enkelt vänta. Jag som vill ha mer jobb!
Och nu gott folk, är lösnaglarna borta också! Jag slog i 3 fingrar i morse när ja redan hade ont i 2, så jag blev så jävla förbannad, så jag ringde ewy och frågade hur man får bort dom. Så ja satt med händerna i aceton en bra stund förut, och tro på fan, dom lossna!
Och på söndag kanske det blir käk hos mormor, och det kan jag lova, tackar man aldrig nej till! Mums!

Men igår iaf, för att komma till saken, såg vi Martyrs. Skulle va en superbra skräckfilm, bra kritik och grejs. Men speciellt skräckig kan jag inte säga att den var. Den var bara väldigt hemsk och sorglig. Alltså, mer åt drama hållet, fast ändå inte liksom. Vissa scener var, ja jag vet inte vad man ska säga. För er som inte gillar saw filmerna, rekommenderar jag verkligen inte denna film, som faktiskt om möjligt, bara för den där scenen i slutet, är snäppet värre än saw. Nej, nu menar jag inte riktigt vad jag skriver. För den är inte värre. Visst mycket blod och grejs, men inte alls lika detaljerad och härlig som saw! Utan bara skjuta magen ur henne typ, men inte som saw där man sitter fast i en apparat som vrider armar och ben av en ;)
Blev lite sugen på den saw filmen nu! Har för mig, att det är tvåan det händer i?
Men men, iaf. Martyrs, var inte vad jag hade tänkt mig. Jag hade tänkt mig en riktig skräckis där man får skvätta lite, inte en sån här där man nästan sitter och lider med personen i filmen, för att det är så hemskt.
Och jag är inte riktigt typen som betygsätter, för det kan ja inte, beslutsångest.



 

 

 




RSS 2.0