The Notebook

Jag och Sarah, och Magnus lite, såg The Notebook idag. Som vanligt har jag set halva filmen kommer det fram. Och som vanligt slutet. Så jag visste ju liksom redan hur filmen sluta, men det kom ja ju på efter halva, eftersom ja bara sett halva :)
MYCKET bra film det där! Precis som nyckeln till frihet och jakten på lycka. Älskar filmerna och tycker att Sarah har ytterst bra filmsmak, OCH musiksmak kan jag ju säga. Så nu är nästa film Borta med vinden :) Får se när den blir av då!
Annars har jag nu bytt rum helt och hållet. Det är alla mina Elvistavlor och och andra väggsaker som är kvar typ. Den stora Elvisklockan från pappa bland annat ;) Så det ska flyttas in. Men mindra väggplats i detta rummet, så får se hur ja lyckas lösa detta då.
Tissun väntar så sött på mig i sängen, så snart ska jag göra honom sällskap. Skulle vart mys om det hade luggit en Martin och väntat också men, tissun får duga inatt :)

Byta rum

Så idag började flytten från mitt rum till Hannahs. Flyttat kläder och flytta hemifrån grejs. Så det ekar lite fint över mig där jag sitter med datorn i garderoben, med alla kläder borta. Men sova i mitt eget rum ska ja göra så länge ja kan! Säng o så får fan inte flyttas förens i sista stund :) Mitt älskade rum. Mitt varma goa rum, där solen ligger på på morgonen, (jättejobbigt på sommarn, ashärligt på vintern) Och nu ska ja flytta in i Hannahs iskalla rum ;s Iofs tror jag nog att Cookie flyttar med in dit, och hennes alla värmelampor värmer ju kanske rummet lite också. Shit, ja pratar som att detta är världens grej, att ja ska byta rum. Men det är det ju också, för ja gillar mitt rum :) Blir svårt med plats sen bara när Hannah kommer hem från England. Speciellt om hon inte ska tillbaka efter julen! Då vet jag faktiskt inte hur vi ska få plats här hemma :D Menmen, jag får väl skaffa mig en lägenhet dåra. Som jag sagt aslänge nu. Men nu när det byts rum och grejer blir man ju ändå lite sugen. Men aja, det märks va som händer senare. Just nu är det gött att bo hemma iaf, i mitt rum :) Mat varje dag, och såna grejer :)
Imorn blir det hem till Martin efter jobbet. Det är mys det, och ja gillert!
SEN VILL JAG SE THE NOTEBOOK NÅN DAG SARAH. :)
Såååååå, nu ska ja plocka in lite mer kläder i Hannahs rum, sen göra i ordning matlåda. SEN SOVA! Uh va gött.

Jakten på lycka

Den såg jag och Sarah igår. Mycket fin och bra film! :) Så nu nån dag blir det The Notebook, för den har ja ju (skräll) inte heller sett. Och annars så skjutsade jag Fredrik en sväng igår också. Och idag har jag och mamma vart i stan, blev en ny rosa plattång till mig, eftersom ja hade sönder den gamla :) Spela roll iofs, den gamla fick ja ju av Rebecca, så det var inte så att ja slängt ut massa pengar på den :D
Ja hade visst ingenting att skriva märkte jag. Ganska tomt på det just nu.

tack calle!

Jaha på lunchen idag då. Calle positiv o har sig, amanda lite mer negativ. Calle: Men amanda du kan ju ta livet av dig. Amanda: Nej tack, alltså, jag vill inte ta livet av mig. Calle: Nej men, varför då? Det kan du ju göra.

Typ nåt sånt. Jaha, man får väl tacka för att du vill att ja ska ta livet av mig! ;p


Begravningen

Begravningen var jättefin :) Familj, släkt och många vänner där. Jättefina blommor var det, speciellt ängeln från Timmie, Zabina och Micke, och hjärtat från Fredrik, och buketten från Mor&Far till Suzanne :)
Efter begravingen vart det mycket glada miner hos folk, och dom tyckte att allt kändes mycket bättre nu, och det är ju alltid trevligt att höra. Och jag snodde ju prästens plats bredvid Fredrik :)
Det blir inget långt inlägg, ville bara in o skriva att begravningen var jättefin!
Vila i frid nu Suzanne, vi alla tänker på dig och saknar dig!

jaha

Funderar på en promenad, men så fort jag kommer utanför mitt rum så försvinenr lusten! Haha, kan bero på att ja kommer ut i huset, där persiennerna inte är nere och ser vilket tråkigt väder det är idag ;)
Annars sov ju Luna här inatt, och Magnus och Luna var även här en sväng under eftermiddagen och hälsade på. Sen berättade mamma att hon hade redan planerat att jag skulle få köksbordet när ja flyttar! Tackar, för det har varit i tankarna ett tag nu att ett köksbord måste ja ju ha å! :D Men nu är det fixat, och soffan har hon redan lovat mig så. Och sängen får duga med min så länge, vardagsrumsbord finns billigt på IKEA, och sen äre ju bara småsaker, eftersom alla "stora" möbler är fixat. Så, bara småtjaffs kvar, så har jag mina möbler :) Glas å allt sånt har ja ju redan så! Men det blir att en tvättmaskin och även diskmaskin nån gång när ja nu ska flytta, för usch för att ränna till tvättstuga och dela tvättmaskin med andra. Nej, det gillar jag inte. Men diska är iofs ingen större fara, men så blir man bekväm, och det finns ju liksom ändå diskmaskin. Såg en på reklam förut, för 4000. Ingen större summa liksom, och eftersom ja bor här hemma ett tag till hinner ja spara ihop pengar till resterande möbler och annat sånt som ska köpas när det är dags. Plus fonderna. Men dom ska ja låta va tills dom stiger igen. Så i början blir det sparpengar! Men lönen som kommer nu kommer ju inte bli så mkt kvar av, tror jag iaf. Beror på ifall ja ångrar mig eller inte :)
Men sen så äre spara som gäller! Och det är amanda faktiskt bra på, jora! :) Men denna gången blire inte spara i nån spargris eller tiarör, utan på ett sparkonto på banken :) Och när jag fortfarande bor hemma kan ja ju nästan spara hela lönen :D :D
Som ja ännu inte vet vad den kommer ligga på riktigt. Men det märks. Och snart är det faktiskt dags för första lönen att glida in på kontot! WOHO! :)
Men fan, ja tror ja tar mig en promenad ni! Hare fint!

Krogen

Jahapp, så igår blev det arena då. Det var tänkt att starta på dialon. Men ist blev det förfest hos Kevin, med några arbetskamrater typ, och sen blev det vidare till arena, eftersom vi hade ju gratisbiljetter där, ganska bra, och bartömning liksom. Men nej, rätt värdelös kväll alltså, inte kul. Typ som dom senaste gångerna man vart ute nu. Det är ju inte ens kul? Nej tack, så nu lägger jag ner kroglivet ja, :) Känns skönt. Kanske kan gå ut nån gång, men då ska det va nå bättre än de där. Alkohol är inte heller kul längre, känner mig riktigt opepp på att dricka, och har gjort de senaste gångerna man druckit, vilket är en bra sak! :D
Sitter mycket hellre o tittar på en film med chips o godis, än drar i mig massa öl! OCH NEJ, det här säger ja inte för att jag är bakfull, visst ja har pytte ont i huvet, men det är inte av den anledningen. Jag var knappt full ens, eftersom ja inte vart sugen på att dricka upptäckte ja. Så de ligger öl kvar i väskan, sen slängde ja ut lite och delade en med malin av alla dom ja hade. Och den drack vi inte heller upp. Uh va de känns bra att känna att man inte vill ut längre :D
Ikväll vet ja inte riktigt va de blir, antingen anna och kristoffer som ja lovat :) Och om de nu ändras, så blir det det ja helst vill göra, alltså, hemmakväll med film och mys :) Men den kvällen kan ju lika gärna bli hemma hos Anna och Kristoffer :) Annars tycker jag att det är riktigt mysigt väder idag faktiskt! Oh, jag ska nog gotta mig med en promenad med Anna tänkte jag. Kanske skulle ta och börja använda jackan jag köpte som bara har luggit i påsen i 1 månad också. Hums? Fast ja har ju ännu inte bestämt mig för om ja ska behålla den. Sista returdagen är idag. Och för er som inte vet så gör jag såhär med nästan alla kläder jag känner mig osäker på. Dom får alltså ligga kvar i påsen tills sista returdagen gått :P
Ha det bra i den fina dagen idag! Känns riktigt bra att "gud" gav mig bra väder idag :)

URSÄKTA IFALL DET ÄR MASSA FELSTAVNINGAR OCH FE BOKSTÄVER ÖVERALLT, jag lyckas inte riktigt skriva idag


och nej, det blev inge jobb idag för min del, det blir en jobbfri helg, japp..

Hemma igen

Japp, det blev en promenad, med BRA MUSIK! ohja! Hade lite från Martins dator som vart helt perfekt alltså :)
Ja sen vet jag inte riktigt vad vi ska säga om Charlie idag? Vi har kört motormännen hela förmiddagen, och efter lunch frågar han, vad vill ni köra, ska vi köra kryss å knåp? Några st av oss bara NEJJJJJ, vi vill köra motormännen! Då tycker Charlie att dom som vill sitta på kryss å knåp räcker upp handen. Men det blev krångel, så då skulle dom som inte ville köra kryss å knåp räcka upp handen. Sagt och gjort.
Charlie:
" Okej, dom som räckte upp handen nu och ville köra motormännen kör kryss och knåp. Och ni andra kör motormännen. "
Det var inte nån som riktigt förstod logiken i det där.. Men men, sånt är livet, tur för Charlie att det blev massa bonus på krss å knåp då! :)
Men han fick tillbaka lite. Han kom med sin banan, och gick till Challe för att  visa den(?)  Nej jag vet inte. Challe rycker tag i bananen och börjar äta :) Lite rätt åt Charlie där.
Sen hände de väl en hel del andra kul grejer, men dom blir ändå aldrig lika kul när man skriver dom här, och jag kommer ändå inte ihåg.
Sen ska jag bara säga att syster Sarah blev skitsnygg med ny frisyr! :)
Och sen nu ska ja duscha, sen blir de greys! Och jag har ingen matlåda till imorn än heller. Hoppas de löser sig, ja!
Men hejdå alltså,


och p.s. finns det 20-årskris också? Isåfall har jag verkligen min nu! VILL INTE BLI ÄLDRE, snarare tvärtom! Jag vill bli yngre, och Bella är helt i samma banor. Hon grinade när hon skulle fylla 18. Vi vill inte mer nu och tänkte strejka, så vi måste uppfinna en tidsmaskin. Riktig ångest, och det är fan bara 6 månader kvar! Nej fyfan, vill inte ens tänka på det. Alla andra går runt och glädjer sig åt att bli 20. BLÄÄÄÄ! Det är inte kul! Inte alls, och jag vill inteinteinteinteinteinteinte! Usch för att bli äldre... :( Men ni kan inte ana hur jävla hemskt det är. Hur kan man va glad åt nåt sånt här? Jag ska nog springa och gömma mig en vecka innan ja blir 20, och låtsas att det inte är på riktigt. Får nog sjukskriva mig på jobbet också. Fy, tänk om man kunde fylla neråt? Ett tag iaf, sen stanna där, tills man kände att det var okej att börja fylla äldre igen. För just nu vill jag bara va barn, och inte vuxen! FYYYY, sen tror ja jag bor kvar hos mamma resten av livet ja <3
D.S!

Ut o gå!

Nu sitter ja här, ska lägga över lite musik på minneskortet, sen blire en promenad, med bra musik. Eller a, lite bra musik. Har ju inte så mycket på datan här du! Jag kommer inte ihåg vare va ja skulle skriva. Utan ja skulle bara skriva att ja skulle ut o gå, och ja ska skriva ett inlägg ikväll också :D
Och jag vet att intresseklubben antecknar!

R.I.P Suzanne Danielsson

Livet är aldrig rättvist, och kommer aldrig bli.

Rökte inte, snusade inte, drack nästan aldrig.

Du satt där på din träningscykel,

du var ute och motionerade,

och ändå var det du som skulle drabbas?

Jag menar vad är grejen med det?

Vem fan bestämmer sånt?

Det finns en gud sägs det?

Så fan heller!

För det är inte vettigt att hon som levde ett nyttigt och bra liv,

skulle drabbas av cancer.

Du hade inte gjort nånting för att förtjäna det här.

Det är jävla skit.

Jag tänker på er alla, familj, släkt, vänner.

Det är nu man börjar tro på ett nytt liv,

och jag hoppas verkligen, om det finns,

att du kommer dit, och har det bra, fri från cancer och besvär!

Du var verkligen inte personen man kunde tänka sig skulle dö på detta sättet.

Alltid ställde du upp på alla,

varje dag, varje minut.

Du kommer alltid finnas i våra tankar och i våra hjärtan!

Suzanne Danielsson, hoppas du har det bra!

R.I.P

<3


Trött

Jo de. Och Kevin åkte iväg till sjukhuset idag :s Så kan de gå, men vi får väl hoppas att de blir bra :)
Annars så blev näsan nerkletad av idominsalva av Charlie, som sprang runt och kletade detta på folk. Men sen fick jag även en dans av Charlie, så han kan ju faktiskt vara snäll också :)
Och Anna ville in till stan ikväll, men ja har inga pengar, så nope, ja kan inte följa med och shoppa! :/ Men, det är väl bra det så ja slipper slösa så jävla mycket pengar :)
Måste laga mat sen å, så ja har tills imorn! Och vad fan ska jag göra då, som är enkelt och går fort? :p
Kanske kan ta med mig lite nudlar imorn ist! , ah vi får se. Nu vänds blicken tillbaka till tv:n och greys!

Jävla cp-väder!

ÅÅÅÅH! jomenvisst liksom. Trodde jag hade asbråttom ut till bussen imorse, eftersom klockan fan va 10 i. Så ja sprang, och rakt igenom buskarna. TRO OM JAG BLEV BLÖT!? Sen tog det fan några minuter innan bussen kom, så jag hade fan kunnat gå runt. Men nej, ja skulle va smart tyckte ja. Matlådan är iaf med idag så.
Aja, nu är väl snart rasten slut så, hare.

RSS 2.0