AllElvis!

Ja, igar kom Ellen hit, vi akte till Southlands, jag kopte en troja, fast jag inte borde. Vi sag en film, sen satt vi uppe och prata typ hela natten, sa vi gick och la oss vid halv 3 tror ja, fast da lag vi och prata en stund i sangen ocksa. Sen upp imorse, och jag tror visst ja sa att ja inte hade nagra pengar kvar? Men iaf har jag handlat upp 1000 kr idag.
Blev 2 par jeans, planbok och sa! Och igar gjorde vi manikyr. Sen akte vi pa zoo idag. Och det forsta som hander dar, ar att det ar nagra faglar i en inhangnad, och den ena liksom en annan sort an dom andra, mycket storre. Sa den attackerade en av dom mindre. Den mindre typ trillar i vattnet, och ligger dar, eftersom den ar skadad och inte kan gora nat. Flera st, inklusive Thomas gar och sager till dom som jobbar dar. Som inte gor ett skit! Ursakta, men ett av era djur liger liksom och drunknar och ni gor ingenting at det!? Sa javla illa, och jag blev sa javla arg. Jag funderade pa att hoppa i sjalv, men med alla javla lagar och regler har i USA, var det ingen ide, for da hade jag sakerligen missat planet imorn. Men sen TILL SLUT, kommer det en som jobbar dar, men jag tror fageln redan dott, for den hade ju lugge i vattnet en bra stund. 10 min eller nat?
Och vad gor han da? Han ringer en annan javla idiot, som ringer nan annan! Men herregud, ar det sa javla svart att hamta en hav, eller en pinne eller nat och radda fageln!? Javla idiot helvete, javla djurplageri! Den lag dar och forsokte fa luft den stackaren! Man sag hur den oppnade nabben och grejer. Sa javla synd. Men men, sen gick vi vidare i alla fall.
Vi sag massa djur, lejon. Och massa tricks med hyenor. Dom hade lart dom lite olika saker for att lattare kunna undersoka dom genom gallret, sa dom kunde satta sig, lagga sig, trycka halsen mot gallret, stalla sig mot det och sa :)
Sa gick vi for att ata. Sa koper dom kids meal till barnen, och man fick varsta sota plastdjursvaskor till! Och jag ville ju sjalvklart ocksa ha ett sant djur. Men min mat var redan gjord. Sa jag gick fram till killen som jobba dar, och fraga om ja inte kunde fa en, och jora det fick ja! :DD
Sa nu har jag en liten apvaska. Sen sag vi massa apor, men dom hade inga schimpanser :(
Och antagligen har ja glomt skriva massa, men det far bli i ett senare inlagg i sa fall, for jag ar trott. Vi ska val aka och ata om en stund, och kopa glass en sista gang pa Coldstone. Ska bli gott :)
Och jo! Thomas har en radiokanal i bilen som heter AllElvis. Det spelas bara Elvis! Denajs. :DD
Det ar javligt svart att skriva pa tangentbordet med domma naglarna, sa om det ar massa fel overallt, far ni faktiskt sta ut.

Sista kvallen i Denver, shit alltsa.


Sjuk

Jamen grattis, nu ar man sjuk igen. Och det suger. Speciellt om jag fortfarande ar sjuk nar jag ska aka hem. Det kan jag verkligen inte ga med pa! Fy vad jobbigt. Nina sa att ja far val stanna har da, ifall ja fortfarande ar sjuk :DD
Idag har jag handlat upp ytterligare 30 dollar. Men ingenting till mig sjalv.
Och nu ska jag ga ner och forsoka orka borja packa. Men bara man tittar pa resvaskorna kanner man att orken forsvinner. Hur kommer det sig? ;)
Tacksamt i alla fall att barnen pa eftermiddagen idag, efter att vi vart pa biblioteket och i parken, ville vara inne och spela wii.
Ja funderar pa om ja borde lamna tillbaka lite vaskor. Vafan, sa manga behover ja inte. Men anda, har inte kvitto kvar pa en. Och dom andra kan ja inte bestamma vilken ja ska lamna tillbaka isafall.
Ah, jag orkar inte ens tanka pa det. Pengarna bara forsvinner, och jag vill bara ha mer och mer saker.
Hahaha, men sant ar livet! :)
Nej nu ger ja mig.
Godnatt

Vaskor, bara massa vaskor

Jaha, sa har ja kopt vaskor igen. Jag vet inte vad jag ska med alla dessa vaskor till? Sa tanker man, men ja behover den storleken i den fargen, och den i den i den i den. Men nej, sanningen ar den att, jag behover INTE alla dessa vaskor i olika farger och storlekar. For jag har redan massa hemma, i olika storlekar och olika farger. Sa varfor, varfor, varfor kopa alla dessa? Sa ser man priset och tanker, men det ar ju inte sa farligt liksom. Men haha, jo det blir farligt nar jag koper fler. Idag blev det i alla fall en svart och en brun. En svart san dar typ har jag letat efter och velat ha, men inte hittat nan ja tycker om. Den bruna kunde jag inte motsta pa grund av det gulliga blommonstret pa insidan.
Idag, kan jag lova har det gatt pengar. Forst, sa gar vi in pa en affar med massa smink, harprodukter, kramer, ALLT! Man vill ju bara plocka allt fran hyllorna och kopa, men nej, sa mycket pengar har jag inte. Och nu har ja redan kopt mig en kram, och hade redan bestamt innan ja gick in vad jag skulle ha. Men det blev ju 3 mascaror extra, hur det nu gick till? Jo, dom ar billigare an hemma. Sa gick det till. Sa tydligen har jag fatt mig en vibrerande mascara! :D
Haha, och det upptackte jag efter att ja hade kopt den. Sen kopte jag till haret, osis nivet! Volym tack! Far val tacka Linda som skrev om det i sin blogg och paminde mig om att jag skulle kopa en san. For ja skulle ha kopt en for lange sen, men det har aldrig blivit av.
Sen vidare till Old Navy. Dar blev det den svarta vaskan.
Sen vidare till en typ affar med allt fran mat till klader. Dar kopte jag lite choklad, presenter, rouge, rakgrejs, den bruna vaskan, och lite typ, inte mat, men alltsa, ja, inte godis heller. Typ, palagg.
Fyfan. Imorn ska jag ringa banken och hora hur mycket pengar jag har kvar. For det kan nog fan inte va mycket :DD
OCH PA LORDAG SKA VI PA ZOO! :D
Apoooooooor :) Lejon, Tigrar, ALLT! :D
Jag tror nog jag smugglar med mig en apa hem. Och nagra mer djur.
OCH HAHAHAHAHA, Nina var ratt go inne pa affaren. Gar med en kundvagn. Men sen helt plotsligt nar hon tittar ner, undrar hon va fan ja har lagt i. Sen ser hon att vi tagit en vagn med massa skor bara :D
Hahaha, vi springer skrattandes tillbaka, for hennes vaska med alla pengar och nycklar och allt ligger ju i vagnen. Ja vi fick tag pa den, och strax efter nar vi kollar pa lite grejer, kommer det fram en tant, och sager att Nina ska halla koll pa vaskan, for vagnen stod en bit ifran oss, eftersom hennes blivit stulen for ett tag sen! Hahaha, skiter val Nina i som byter vagn lite da och da :DD
Och jag moter polisen hela tiden nar ja kor bil! Forut nar ja skulle parkera utan for polishuset, for biblioteket ligger dar, sa star det sjalvklart tva polisbilar dar, med varsin polis i. Och ja dar skulle ja parkera typ precis framfor dom.
Ja maste borja packa ocksa, for snart fan ar det dags att aka! :o men orkar inte packa idag. Jag ska sova.
Jamen, godnatt pa er da.








Fyllekorning?

Jani. Middagen var pa vag. Och vi tog ol, for att ha till maten. Men eftersom olen oppnades medans maten annu inte var fardig hann jag och Thomas dricka en varsin. Sen nar vi val ska servera maten upptacker vi att broden till hamburgarna har mogglat. Nina fragar om ja har lust att aka upp till target och kopa. Jag svarar visst och gar ivag for att hamta nyckeln. Men kommer pa att fan, jag har ju druckit... :s
Ja, det var val tur att man kom pa det innan man akte. Inte for att man var full eller nat, men anda.
Annars har ja inte mycket att saga.
Vi ska glo lite tv, sen sova.
Och snart ar jag hemma i Sverige..... :s kanns skumt.
Godnatt om en stund.

Flygresa

Japp, fonsterplats hela vagen till Sverige bokad nu. Och vi har ringt och kollat med bagage. Och jag far ha 2 resvaskor, med 23 kilo i varje. Plus handbagage. Sa jag kan ta med mig alla klader och annat roligt jag kopt :DD
Och an har jag inte handlat klart!
Kom hem fran en kort shoppingrunda for en timme sen. Det blev inandlat en ring, ett halsband, en kram, tights, och en present, till? ;)
Och jag har mott polisen 2 ggr idag, och man blir ju lite nervos att dom ska fa for sig att stanna en for nagot. Och, nar jag akte fran Southlands forut, sa hade det ju blivit morkt, och jag var inte helt saker pa det dar med ljusen. Nina hade visat, men jag ar ratt glomsk. Men jag satte iaf pa lite ljus, och det var nog ratt, for det var ingen polis som stoppa mig i alla fall :)
Och idag har jag och Noah tittat pa Babar :) Lite harligt med svensk film faktiskt!, aven fast det ar barnfilm.
Och vi var i lekparken forut, och jag bara tycker att det ar asmysigt att gunga. Men gungorna har ar ju inte riktigt som Sveriges. Dar tycker jag battre om Sveriges. For domma ar som man sett pa film typ, en tjock gummiremsa att sitta pa som bojer sig sa man blir helt sne och acklig typ. Men, det ar kul i alla fall :)
Tror jag kanske ska aka och shoppa lite imorn ocksa :)
Jag ska ju kopa all mat, och allt godis att ha med hem. Jordnotssmor och choklad ar ju det basta som finns typ.
Och jag stor mig ganska bra pa att Depeche mode kommer till Red rocks den 23 augusti, och jag aker hem den 16. For det ar javligt onodigt att komma jamt nan dag efter att ja har akt. Tycker ni inte?
Anej horrni, godnatt! :)

Shoppat

Jara, idag har det spederats pengar. 116 dollar i forsta affaren, och jag hade 250 plus det pa kortet med mig. Men som tur var hittade jag inte sa mycket i dom andra affarerna. Men bild nedanfor pa allting iaf! Forutom det jag kopt till Luna, det blire inga kort pa :)
Nina och dom ar ute och gor nat, jag vet inte vad. Men men,
harrrrre




    

Inte bakfull

Nepp, men det kanske beror pa att jag lag i sangen hela dagen :DD
Igar sop vi i alla fall. Och hela Sverige dissade oss, jag och Nina ringde runt till typ allihopa, och INGEN ville eller kunda prata :o
Alla var upptagna med bade det ena och det andra, vafan. Da blir det inga mer samtal ifran oss da nar ingen vill prata :D
Igar vart det i alla fall margaritas, och en hel del ol. Massa svensk musik, och massa prat mellan Nina och Amanda :)
Sa kvallen vart helt supertrevlig, och jag tror vi nadde sangen vid 4.
Och nu sitter jag har, jag har inte en aning om vart dom ar, kanske vid poolen eller nat? :)
Jaja, snart kommer jag aka hem harifran :s
Tiden har ju gatt valdigt fort, och ja kommer sakna USA ju. Men det ska ju faktiskt bli kul att traffa alla, :DD
Hare super

Margaritas

Jaha, sa Amanda ser tydligen ut som 21 ar :D
Nina bestallde in Margaritas forut pa restaurangen, och sa fraga servitoren om vi skulle ha 3 st, alltsa till mig ocksa, och hon bara ja. Sen bestallde jag sjalv ocksa. Sa nu har jag kopt alkohol olagligt har i USA :DD
Men jag har for mig att Martin sa nat om hur gammal ja sag ut pa kort, sa kanske? Haha, nej verkligen inte :)
Men men, hoppas ni hare bra hemma.



du



Obsessed

Ja, det fick bli ett inlagg till, for vi sag nyss en apbra film. Obsessed ja :)
Med Beyonce, och killen vette fan va han hette? Asbra. och supersot! Harligt med lite karlek ja :)
Gullig man iaf, skickade blommor varje mandag, ah :)
Mycket bra film, helt jattevard att se tycker ja.

Och denna brannan jag jobbar pa, blir ju inge vidare :/
Den ser ut som nagot, ja jag vet inte ens, nat fult i alla fall. Den ar inte jamn pa nagot stalle tror jag, och hur fan det gar till vet ja inte? Ja menar, varfor ska man va apbrun pa ovre delen av ryggen, och ljusare pa nedre delen? Vad ar grejen liksom? Men benen har ju i alla fall antligen borjat fa lite farg, men man marker att pa sidorna blir det mindre farg. Men jag far helt enkelt jobba med solskydd pa dom stallena det verkar ta mer, for sahar kan man inte ha en branna.
Den ska bli jamn tycker ja :)
Imorn far vi se vad det blir. Poolen om fint vader antar ja, for Gabriel tycker ju sa mycket om poolen :)
Noah ar lite mer, ja jag vet inte, inte poolmanniska i alla fall. Han tycker inte riktigt om det sa mycket som Gabe, men men, man kan ju inte skutta runt i lekparken varje dag! Lite variation :)
Sen blir det ju somsagt shopping i helgen! JA! :D:D:D:D:D
Jag skickar en stor fet puss till min alskade sota goa underbara tissun dar hemma. Han ar grym :)

Stackars grannar?

Idag har det inte vart sa bra vader, sa poolen som vi tankt blev det inget med. I stallet blev det att cirkla runt i ett bostadsomrade och leta efter en lekplats som skulle ligga dar, men nej, den hittade vi inte. Sa vi akte till den vanliga, och jag tycker att det ar ratt roligt att gunga.
Jo, men Nina och Thomas akte till jobbet kl ca kvart over 8 i morse. Pa dagen ringer jag Nina for att saga att vi kommit hem fran lekparken och sa, och hon berattar att hon ska jobba till 8 idag och att Thomas kommer hem tidigare.
Fram mot eftermiddagen vantar vi pa att Thomas ska komma hem, sa att vi kan ata middag och sa for barnen borjade bli hungriga. Men ingen Thomas. Sen ringer han och sager att han vantar pa Nina i alla fall.
Sa jag lagade mat at barnen. Sen spelar vi lite wii, och sant dar.
Klockan blir halv 9 och jag undrar vart dom ar? Tanker att dom akte nog till restaurangen och at. Hon blir 9. Sen, ca kvart over 9 kommer dom in genom dorren.
Dom har sagt pa Ninas jobb att dom vill att hon ska jobba langre. Och da brukar dom komma hem runt halv 8 pa kvallen. Det tar ca 20 min fran jobbet och hem. Men vafan, vart tar livet vagen nar man jobbar i USA? Fyfan for att jobba sa lange liksom. Vilken dret.
Och grannarna maste ju borja fundera pa om nan blir mordad eller valdtagen har inne! Hahahaha, jag har skrikit som bara den! Thomas var pa bushumor, och jag blev offret. Vi sprang och jagade varandra, kastade gossedjur, han holl fast mig och kittlade mig. Sen fan vann han, han fick ner mig pa golvet och satte sig pa mig. Da fick jag lite hjalp av Nina, och efter det lugnade vi ner oss, efter GANSKA mycket bus :DD
Men fan sa kul man har har! Inte en lugn sekund alltsa! Och jag alskart. Man skrattar typ non stop efter att Thomas och Nina kommer hem fran jobbet! :DD
Men ha det bra nu horrni!

Gene Simmons

Ja, hur fan ska jag klara mig nar jag kommer hem? Det ar det basta javla programmet pa tv, det slar nog fan till och med greys. Gene Simmons, bara for javla bra. Beroendeframkallande? Jag vill bara ha mer mer mer!
Och alla andra superbra program da!? Som dance your ass off, real world och allt det andra? USA har sa sjukt bra tv, sa det ar ju fan inte sant.
Visst att vissa av programmen finns i Sverige ocksa da, men inte allt. Och jo man kan ju iofs ladda hem, men anda. Det kommer jag ju antagligen glomma. Forutom Gene Simmons da, for det ar nog tamigfan helt omojligt att klara sig utan nu  <3<3<3
Och jag tror Gabriel forsokte ge mig en hjartattack igar! Herregud unge. Jag stod inne i badrummet och gjorde mig i ordning. Och sa hor jag Gabriel ropa pa Nina och sager: Noah is not moving. Och for ett par dagar sen hade Noah tagit strypgrepp pa Gabe, sa ja tankte att fan, nu har dom gjort nat alltsa!. Men nej, han bara snackar om att Noah ar ivagen och inte flyttar pa sig. Det kunde jag inte ha tankt?
Och i veckan, eller helgen, eller nat, ska jag SHOPPA! Jora!, Har pengar kvar pa kortet, och Nina sa att jag skulle fa denna veckans lon och nasta veckas nu pa fredag, sa! :DD
Men ja ska forsoka halla mig borta fran att kopa meeeeeeer av vissa saker, och borja kopa lite mer klader och annat!
Men nej, huvudvarken och att jag inte kan komma pa vad fan det var jag skulle skriva, gor att ja inte pallar mer.
Sa den ackligt mjuka och skona sangen nere i kallaren vantar pa mig.
Men ja tycker, mer Gene Simmons at folket!






Luna 1 ar!

jaha, nu sitter jag har idag, shoppat upp mer pengar, vafan... :s
jag tror nog snart att ja kommer fylla en hel resvaska hem med trosor, for jo, idag blev det annu mer.
jag fattar inte varfor dom ska ha sa sjukt sota och snygga trosor har? det har vi fan inte hemma i sverige.
ja skulle vilja kopa klader liksom, sa man har nat eget. men nej, ist koper jag bara trosor.
suck.
jo men det blev en liten svart vaska ocksa, bild nedanfor.
annars har det inte hant alls mycket idag, lag kvar i sangen till typ kvart i 1 eller nat. ringde sverige lite :)
luna fyller ju 1 ar!
Grattis pa lilla gullungen min! :) <3




    

vart tog pengarna vagen...?

jaha. sa var annu en lon borta pa klader och annat. vi akte till castle rock idag, och shoppa :DD
sa jag har fatt mig en skinnvaska, jeansjacka, parfym, necessar, en liten miss kitty grej att ha typ som bankkort och grejer i, ett par skor, och massa trosor :D
sa det var denna veckans och en del av forra veckans lon det, jaha. har lite kvar, som ska spenderas pa ett par flip flops, om dom nu finns har nere pa southlands :)
och tror ni inte att det var typ lite utstallning vid castle rock, MASSA mustanger! men halla, ge mig? fyfan alltsa, det var bara sa att man ville ta dom allihop :/
finfina bilar :)
sen drack vi lite margaritas har hemma, och jag fick gora pasta med bacon och sour creme, japp, finns inte creme fraische har. men det ar typ som det, fast inte riktigt da.
och sen har vi tittat pa lite hundprogram :)
jani, det var min dag det, sa nu ar jag ju typ pank igen, hahah skrall.
och en del vart ju rena impulskop som vanligt. ja bara ryckte med mig lite trosor nar jag stod i kon, och val framme nar jag skulle betala berattar kassorskan att parfymerna var billigare idag, sa jag luktade pa en och visst, tog en san ocksa.
och fyfan sager ja bara. nar jag var i provrummet och provade lite, sa ser jag att nagon innan mig har ryckt loss larmen pch snott klader. men ja truntar i det, va ska ja gora liksom? ja hade brattom och orkade inte krangla med att saga till nan.
sa sen gar jag ut och tittar lite pa mer. da kommer en som jobbar dar och fragar om ja va i provrum nummer ett. ja bara fan, nu tror dom att det ar jag. ja bara ja. sa visar hon larmen, och ja sager att ja jag sag dom, men att det inte var jag. stracker fram vaskorna sa att hon kan kolla om hon vill, men hon sager bara okej, och sa gar hon.
sen pa andra stallen, som t.ex. red rocks och elitch gardens, sa skulle dom kolla i vaskorna, antagligen efter alkohol pa red rocks iaf, och man stracker fram vaskan. den behover nog fan inte ens va uppknappts, for dom kollar liksom inte. pa red rocks hade jag min tjocktroja overst i vaskan sa den tackte allt som lag under. oppnade vaskan och visade, och han sager okej, och jag bara jag kan ta ut trojan och borjar ta ut den. han skakar pa huvudet och sager att det ar okej. stor ide att ens kolla liksom?
men men. det verkar inte va sa svart att smuggla in lite alkohol eller annat :DD
     

OCH AAAAAAAAAH! den 16 augusti aker jag hem. och gissa vad som borjar i memphis den 16 augusti? jo sjalvklart en hel vecka med massa elvis! fan alltsa :(
bara elvis saker en hel vecka. nan parad eller nat tyckte jag dom prata om, som borjar vid graceland, och sant! jaha. men jag far aka tillbaka nat annat ar, och da far det fan bli memphis en svang! :DD




mustangbilder och bild pa dagens inkop :)


    
   



brollop

jani, idag var jag och barnen pa bio. aliens in the attic. :)
sen nar vi skulle aka hem, sa blev det lite fel.
med 4 filer att valja pa skulle jag va i nan av dom tva vanstra, och befann mig i den langst till hoger, inser att ja inte kommer over, tanker att aja, ja svanger hoger har sa far ja aka tillbaka pa nat satt. sa jag tanker att ja forsatter svanga hoger sa kor jag runt allt. avisst upptacker ja forsent att hoger liksom ar for att komma ut pa motorvagen. jaja, det finns liksom inget att gora, sa jag far ju kora ut dar. till slut kommer det en avfart, sa jag tar mig tillbaka till southlands, och tur var val det med mitt allra samsta lokalsinne.
jaa, sen skulle ja passa barnen ikvall for nina och thomas skulle pa brollop. sa vi aker och lanar en ny film pa biblioteket, eller ja 3 st.
sen aker vi till tennisbanan och spelar lite tennis. en boll tar sig over stangslet, sa vi ska ut for att hamta den. men jaha, sa ar vi inlasta pa den javla tennisbanan!? :s
det fanns ju liksom inget annat att gora, sa jag far helt enkelt klattra over stangslet, som inte var det lattaste eftersom sjalva stangslet typ var tackt med nan slags duk, sa alla halen var ju nastan overtackta. men ja tar mig over och slar koden sa att dorren gar upp, sen far vi satta en pinne dar medans vi fortsatter spela.
jani vad ska man saga, handelserika dagar :)
imorn kanske vi ska till castle rock ocksa :D
finns lite affarer och sant, mer vet ja nog inte :D
sa jag far val beratta om det imorn :)
vi tittade pa air bud forut, fast iofs 2:an. hannah och jag brukade titta pa air bud, typ favoritfilmen ja! :) systeryster.
snart godnatt

RSS 2.0